XBOX Live Gold & Game Pass

Altijd direct geleverd per e-mail
Andere valuta kiezen
EUR
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

ideal
phone
paypal
daopay
sms
onebip
paysafecard2
przelewy24_2

Beste deal XBOX Gold kaart en Game Pass

XBOX Live Gold kaarten vind je nergens zo goedkoop als hier. Profiteer van de XBOX Live Gold aanbiedingen en koop je XBOX Live Gold abonnement met hoge korting online. Toch liever een nieuwe XBOX Game Pass uitproberen?

Ook de 'Netflix voor videogames' bestel je hier gemakkelijk, betrouwbaar en snel online. Geen wachttijd, geen noodzaak om nog uit huis te gaan om een Game Pass of XBOX Live kaart te kopen.

Je ontvangt de code voor je XBOX gift cards samen met de redeem instructies direct per e-mail en, om het nog sneller en makkelijker te maken, ook direct op het scherm. Zo kun je met de XBOX Live code of Game Pass code gelijk door om het abonnement op je XBOX account te activeren.

Mocht het onverhoopt toch niet lukken met het inwisselen van je code, neem gerust contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag per chat of mail verder.

Binge gamen met XBOX Gold en Game Pass

Als het aan XBOX Live Gold ligt, is samen gamen het nieuwe “Netflix en Chill”. Met een XBOX Live abonnement game je gezellig in multiplayer modus samen online. Speel met je vrienden samen als team, vecht of race tegen elkaar. De XBOX Live Gold is nog steeds de beste abo voor gepassioneerde online gamers. Met maandelijks vele extra's, goodies en exclusieve aanbiedingen voor leden.

Maar de XBOX Game Pass is qua hoeveelheid game aanbod dan weer meer geïnspireerd op het eindeloos groeiende aanbod op Netflix en steekt alle andere XBOX diensten naar de kroon. Je krijgt namelijk elke maand een hele lijst met ongelooflijk veel game releases voor je XBOX.

Bepaal zelf welke van de games je wilt downloaden en spelen. Valt het kiezen tussen beide diensten je zwaar? Met een giftcard voor XBOX Live Gold of XBOX Game Pass zit je nergens aan vast. Kies zelf hoeveel maanden je van welke XBOX abo wilt genieten!

Best chill: Netflix voor games als cadeau

Of je voorkeur uitgaat naar Live Gold, waarbij de nadruk ligt op samen gamen, of naar de Game Pass met de grote hoeveelheid games: Met de XBOX Live cadeaukaart geniet je zorgen vrij van XBOX prepaid. Je maakt gebruik van alle voordelen van een abonnement, maar zonder eraan vast te zitten.

Zet het XBOX Live tegoed in en geniet van je Game Pass, XBOX Live 3 maanden of 12 maanden abonnement. Na einde van de periode stopt je abonnement automatisch. Met deze prepaid kaart is XBOX Live Gold opzeggen dus niet nodig!

Beide prepaid cards zijn daarom ook erg geschikt als cadeau. Je hebt ze zó in huis, kunt er een leuk cadeaupapier voor uitkiezen en de voucher vervolgens uitprinten of doorsturen naar de ontvanger. Gegarandeerd een geslaagd cadeau voor elke XBOX eigenaar!

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

ideal
phone
paypal
daopay
sms
onebip
paysafecard2
przelewy24_2
Productbeoordelingen