Vodafone beltegoed online opwaarderen

Geen beltegoed meer op je mobiele telefoon? Wil je snel en zonder veel gedoe jouw Vodafone prepaid opwaarderen? Koop dan nu het tegoed voor je mobiele telefoon in de vorm van een digitale prepaid kaart.

Makkelijk, veilig en snel! Betaal eenvoudig met een van onze veilige betaalmethodes en ontvang de opwaardeercode direct per e-mail. De code verschijnt ook gelijk op je beeldscherm. Ga gelijk door om je vodafone simkaart met prepaid tegoed op te waarderen.

Wat is Vodafone prepaid beltegoed?

Met je prepaid simkaart van Vodafone kun je niet alleen bellen en sms’en, maar ook gebruik maken van Vodafone prepaid internet. Het laatste wat je wilt, is ineens met een gsm zitten waar je geen tegoed meer op hebt. Op iGiftcards kun je daarom 24/7 Vodafone prepaid tegoed kopen. Daarmee bepaal je zelf hoeveel je maandelijks uitgeeft aan bellen, sms’en en internetten op je mobiele telefoon.

Geheel zonder abonnement, tegen scherpe prijzen en goedkope tarieven, geheel zonder aan een abonnement vast te zitten.

Beltegoed opvragen

Snel even de stand van je Vodafone beltegoed saldo checken? Dat kan eenvoudig door *101# te bellen. Het resterende saldo van je Vodafone prepaid-tegoed wordt dan direct op je scherm getoond.

Je kunt ook de stand van je beltegoed en het verbruik van je mobiele data of prepaid internet tegoed op je gsm checken door de My Vodafone app te installeren.

Wat anderen vinden