Virtuele Prepaid Creditcard

Ander land kiezen  
 
Veilig betalen met:
ideal paypal phone sms daopay coinpayments skrill creditcard
 

Virtuele prepaid Mastercard kopen

Een virtuele Mastercard is een prepaid creditcard die je hier zonder wachttijd of aanvraag bij je bank meteen kunt kopen. Je ontvangt dus snel en eenvoudig een virtuele Mastercard met prepaid tegoed waarmee je direct voor diensten, producten en services online kunt betalen.

De virtuele prepaid creditcard is geschikt voor online betalingen of als cadeau voor iemand die in het buitenland zit of op reis gaat.

Veilig afrekenen en code direct ontvangen

Je rekent bij ons veilig af met een betaalmethode naar eigen keuze en krijgt dan meteen de prepaid-token-code voor je virtuele Mastercard op het scherm te zien en ook direct per E-Mail geleverd.

Met dit E-Mailadres spaar je bij ons overigens automatisch punten voor gratis giftcards!

Virtuele Mastercard direct gebruiken

Om de virtuele Mastercard te gebruiken, maak je eenvoudig een digitale portemonnee aan op Prepaiddigitalsolustions.com. Klik dan op ‘Add new card’, voer je prepaid-token-code in en geef je naam en adres gegevens op om de virtuele Mastercard aan te maken. Met de bevestiging van je gegevens wordt de virtuele Mastercardaan je digital wallet toegevoegd. Zo houd je makkelijk overzicht over je transacties, resterend tegoed en de gegevens die je nodig hebt, zoals kaart nummer, cvc code en vervaldatum van de kaart.

De virtuele Mastercard is in Europa 12 en in Amerika 6 maanden na invoer van de prapid-token-code geldig. De prepaid-token-code is na de aankoop 3 maanden geldig en dient tot die tijd te zijn omgezet naar een virtuele Mastercard. Mocht je onverwacht problemen hebben met het inwisselen van de prepaid-token-code, dan helpt onze klantenservice je zo snel mogelijk per mail of chat verder!

Voordelen virtuele Mastercard

Een virtuele prepaid creditcard is een creditcard zonder fysieke kaart, met een vast bedrag daarop. Bij een virtuele creditcard krijg je alleen de nummer, de csv-code en het vervaldatum (mm/jj) van de kaart. Dit zijn alle gegevens die je nodig hebt om er online aankopen mee te kunnen doen.

Een prepaid Mastercard is handig als je snel online iets wilt kopen bij webwinkels als Amazon of eBay. Omdat de kaart virtueel is betaal je geen kosten voor het aanmaken van de kaart. Je kunt er meteen, makklijke en veilige mee online betalen. Zeer geschikt als cadeau voor iemand in het buitenland of op reis!