Steam Gift Card kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Andere valuta kiezen
EUR
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

ideal
paypal
phone
daopay
onebip
mistercash
bitcoin
payvision.creditcard

Steam tegoed kopen met een Steam cadeaukaart

Met een Steam Gift Card waardeer je eenvoudig en snel je Steam tegoed op. Je Steam kaart koop je snel en eenvoudig online. Je ontvangt de Steam Gift Card code 24 uur per dag, 7 dagen per week direct per e-mail.

Met een Steam cadeaukaart kun je 5, 10, 20, 50 of 100 euro aan prepaid tegoed toevoegen aan je Steam portemonnee. Krijg meteen toegang tot duizenden spelletjes op dit ultieme game platform.

Je hebt geen creditcard meer nodig om naar hartenlust in de Steam Store games te shoppen. Sluit je aan bij spelgroepen, chat met andere gamers en haal de beste insider tips voor jouw lievelingsspel op bij de gigantische Steam community.

Haal je Steam Gift Card codes vandaag nog met korting in huis en start gaming!

Waarom gamers blij worden van een Steam cadeaukaart

Ben je op zoek naar een perfect cadeau voor een game fanaat? Geen tijd meer om nog snel naar de winkel te gaan om een cadeau te halen? Dan heb je met een Steam cadeaukaart van iGiftcards goud in handen.

Waarom zou je iemand een Steam card cadeau doen? Omdat een game-liefhebber gegarandeerd blij wordt van een Steam cadeaubon. Steam biedt ruim 6500 games en heeft met meer dan 100 miljoen geregistreerde gebruikers een stevige community. Steam is kortom hét ultieme entertainment platform voor gamers.

Een Steam Gift Card is een prepaid cadeaukaart die je normaal in de winkel kunt kopen. Bij ons heb je geen wachttijd en geen noodzaak om nog uit huis te gaan. Je kunt een van onze verschillende soorten cadeaupapier kiezen en zo je Steam cadeaubon nog leuker maken. Zo heb je voor elke gelegenheid binnen enkele minuten het juiste cadeau paraat.

Print de Steam code uit of voeg een persoonlijke boodschap toe en verstuur de cadeaubon digitaal. Voilá, weer iemand blij gemaakt door hem makkelijk meer Steam betaalmogelijkheden cadeau te geven.

De code die normaal op de achterkant van een Steam Store card staat, krijg je van ons direct digitaal toegestuurd. Je krijgt de code direct na je aankoop op het scherm te zien, met daarnaast een link om hem direct in te wisselen. Uiteraard krijg je jouw code met redeem instructies ook per e-mail toegestuurd.

Heb je instructies opgevolgd, maar kom je er toch niet uit met het inwisselen van je Steam giftcard? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag per chat of mail verder om je Steam wallet codes in te wisselen.

Wat is Steam eigenlijk?

Wat is Steam eigenlijk? Steam is een online platform voor games. Nee, sterker nog, hét online platform voor games. Het platform is officieel onderdeel van de Valve Corporation en ging in 2003 online. Wat oorspronkelijk bedoeld was voor de distributieplatform voor updates van het spel Counter-Strike, is inmiddels - letterlijk - goed op stoom gekomen.

Een wereldwijd groeiende community van meer dan 100 miljoen leden zorgt ervoor dat de laatste trucjes om in een game vooruit te komen gretig met elkaar gedeeld worden. In deze actieve community en het immense aanbod aan games ligt de aantrekkingskracht en tevens het sleutel tot succes van Steam. Dat succes kun je ook aflezen aan het hoeveelheid winkels waar je een Steam kaart kopen kan. Online een Steam card kopen is natuurlijk wel sneller.

iGiftcards in Nederland

Al sinds 2012 bieden wij in Nederland gift cards en prepaid tegoed online aan. Gaandeweg groeide ons aanbod uit naar dé plek om al je tegoeden online te kopen. Zo kun je bij ons je gaming, shopping, entertainment en beltegoed gemakkelijk 24/7 opwaarderen. Razendsnelle digitale levering, goede klantenservice en een zo groot mogelijk betaalgemak zijn bij ons vanzelfsprekend. Ons aanbod aan digitale producten voor Nederland stemmen we voortdurend af op de wensen en behoeften van onze Nederlandse gebruikers. Zodat je zeker vindt, wat je zoekt!

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

ideal
paypal
phone
daopay
onebip
mistercash
bitcoin
payvision.creditcard
Productbeoordelingen