Spotify Gift Card

Altijd direct geleverd per e-mail
Ander land kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in het land van aankoop. Let daarom op dat je het juiste land selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

ideal
phone
paypal
onebip
daopay
payvision.creditcard
mistercash
bitcoin

Spotify Gift Card online kopen

Spotify prepaid tegoed koop je hier makkelijk, snel en veilig online. Ontvang de Spotify Premium code binnen enkele seconden digitaal. Neem een Spotify gift card voor 1, 3 of 6 maanden Spotify Premium abonnement, zonder er aan vast te zitten. Luister onbeperkt muziek van je favoriete artiesten. Als Premium gebruiker kun je die ook downloaden naar al je apparaten. Maak afspeellijsten aan of volg de lijsten van andere gebruikers.

Super handig als je wel eens nieuwe muziek wilt ontdekken is ‘Discover Weekly'. Dat is een voor jou op maat gemaakte afspeellijst die elke maandag nieuwe tracks vindt die bij je muzieksmaak passen.

Ook het aanbod aan boeiende en informatieve podcasts groeit gestaag op Spotify. Of wat dacht je van hardlopen met Spotify Running, waarbij de muziek wordt afgestemd op je tempo? Koop nu je Spotify gift card en ontdek zelf wat er nog meer te ontdekken valt met een Spotify Premium abonnement!

Mocht het trouwens een keer toch niet lukken om je gift card code in te wisselen, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag per chat en mail verder.

Geef Spotify ook aan Premium gebruikers cadeau

Spotify is een van de grootste muziek streaming diensten wereldwijd. Het aanbod is ongelooflijk groot en gevarieerd. Je kunt zowel via een app op je tablet en telefoon, als ook op je laptop via de web-player naar je favoriete muziek luisteren. En voor een digitale Spotify kaart hoef je zelfs het huis niet meer uit om je Spotify prepaid tegoed te kopen.

Je kunt Spotify tegoed natuurlijk ook aan iemand cadeau geven. Koop bijvoorbeeld een Spotify cadeaukaart van €10. Daarmee laat je iemand 1 maand lang in het genot van alle voordelen van Spotify Premium komen. Het tegoed van de Spotify card werkt ook op bestaande Premium accounts. Het Spotify gift card tegoed wordt op een bestaand Premium account toegevoegd in de volgende betaalperiode automatisch ingezet. Pas als het tegoed op is, zal Spotify de abonnementskosten weer op de gebruikelijke manier van je bankrekening of PayPal account afschrijven.

Gebruik regelmatig prepaid tegoed om je Spotify account op te waarderen en je hoeft geen andere betaalmiddelen meer aan je account te koppelen. Meer informatie daarover vind je in de algemene voorwaarden voor Spotify cadeaubonnen.

Binnen enkele minuten je Spotify kaart in huis

Een Spotify Premium abonnement kopen was nog nooit zo makkelijk. Reken de Spotify kaart eenvoudig af met een van onze veilige betaalmethodes. Na je aankoop verschijnt de Spotify code direct op het scherm en ontvang je ook direct een e-mail met de factuur en de je Spotify code(s).

Heb je ook een van onze vele verschillende soorten cadeaupapier gekozen? Zo heb je in handomdraai voor elke gelegenheid het juiste cadeau in huis. Print de Spotify code als cadeaubon uit of verstuur de voucher digitaal. Om de Spotify kaart te activeren kun je de gift card meteen op je Spotify account inwisselen.

Spotify Premium for Family en social media mogelijkheden

Wil je een Spotify account met meerdere gebruikers op hetzelfde adres delen? Dan is Spotify Premium Family wellicht iets voor jou. Voor een vaste lage prijs van €15 euro per maand kunnen maar liefst 5 verschillende gebruikers van Premium voordelen genieten. Iedereen blijft naar zijn eigen favoriete muziek luisteren. Het enige dat met elkaar gedeeld wordt, zijn de maandelijkse kosten.

Nog overzichtelijker wordt het, als deze kosten door een gemeenschappelijk aangeschafte Spotify prepaid kaart gedekt worden. Een functie waar we al lang op zaten te wachten, is de koppeling met Youtube. Activeer deze handige YouTube Tracks to Spotify applet elk nummer dat je op YouTube liked wordt automatisch toegevoegd aan een afspeellijst op Spotify. Tenminste, als dat nummer ook op Spotify beschikbaar is. Waar wacht je nog op? Haal jouw Spotify prepaid kaart vandaag nog op iGiftcards.nl!

Na je betaling ontvang je jouw code(s) met redeem instructie direct per e-mail en op het scherm. Volg de link voor het automatisch inwisselen van je producten of de redeem instructies.

iGiftcards in Nederland

Al sinds 2012 bieden wij in Nederland gift cards en prepaid tegoed online aan. Gaandeweg groeide ons aanbod uit naar dé plek om al je tegoeden online te kopen. Zo kun je bij ons je gaming, shopping, entertainment en beltegoed gemakkelijk 24/7 opwaarderen. Razendsnelle digitale levering, goede klantenservice en een zo groot mogelijk betaalgemak zijn bij ons vanzelfsprekend. Ons aanbod aan digitale producten voor Nederland stemmen we voortdurend af op de wensen en behoeften van onze Nederlandse gebruikers. Zodat je zeker vindt, wat je zoekt!

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

ideal
phone
paypal
onebip
daopay
payvision.creditcard
mistercash
bitcoin
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
4.5 / 5 2 reviews
H.L.M 16 december
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
snelle levering duidelijke website
Bekijk alle reviews

Spaar voor gratis kaarten