Skrill opwaarderen

Altijd direct geleverd per e-mail
Andere valuta kiezen
EUR
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

ideal
phone
paypal
onebip
daopay
paysafecard2
mistercash
przelewy24_2

Skrill direct opwaarderen met 20+ betaalmethoden

Wil je Skrill opwaarderen met PayPal, Paysafecard, bitcoin of een andere betaalmethode? Koop dan een Skrill voucher van TopupTools. Met deze digitale giftcard waardeer je in een handomdraai je tegoed weer op. Je kunt ermee ook eenvoudig geld overmaken naar de Skrill rekening van iemand anders, ook zonder eigen account. Alles wat je daarvoor nodig hebt, is het emailadres van de rekening die je wilt opwaarderen. Zo kun snel en eenvoudig geld naar iemand sturen. Probeer zelf hoe gemakkelijk het is!

Stuur direct geld naar iemands online rekening

Hoeveel tegoed wil je kopen? Kies voor een opwaardeerbon van € 10, € 20, € 50 of € 100 en reken af met een van onze 20+ veilige betaalmethoden. Je ontvangt de opwaardeercode direct per email. Om je code in te wisselen ga je naar de TopupTools inwisselpagina. Daar kun je het Skrill emailadres van de ontvanger invullen. Zodra je de transactie bevestigd, wordt het prepaid tegoed meteen op de Skrill rekening van de ontvanger goed geschreven. Het duurt maar enkele seconden. Zo kun je veilig en direct geld overmaken.

Let op: Zorg ervoor dat je het juiste e-mailadres van de ontvanger rekening gebruikt. We kunnen de transactie naar een online wallet namelijk niet meer terugdraaien of terugbetalen.

TopupTools opwaardeercodes zijn één jaar na de aankoop geldig. Na het inwisselen op een digitale rekening is het tegoed onbeperkt geldig.

Heb je nog vragen over het opwaarderen van je digitale rekening met een TopupTools voucher? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag verder!

Geld ontvangen met Skrill

Met de Skrill giftcard kun je geld overboeken naar iemand die van deze populaire online betaalmethode gebruik maakt. Net als PayPal, een prepaid creditcard of een Paysafecard kun je er in duizenden webshops mee betalen. Voor bestellingen, abonnementen of online entertainment services. Zodra de ontvanger de giftcard code inwisselt, is het tegoed onbeperkt geldig. Een Skrill card is veiliger dan cash geven. Betaal een vriend de helft van de kosten voor een gemeenschappelijk uitje. Je kunt er ook een mooie printbare cadeaukaart van maken met een van onze vele toffe cadeaupapieren. Voeg je persoonlijke boodschap toe en je hebt een gepersonaliseerde cadeaubon om te downloaden en uitprinten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

ideal
phone
paypal
onebip
daopay
paysafecard2
mistercash
przelewy24_2
Productbeoordelingen

Heb je hulp nodig?

Live chat Live chat is geopend
Neem contact op Reactie binnen een dag
Facebook Messenger Stel je vraag op Messenger
© 2020 igiftcards.nl © 2020 igiftcards.nl

Mede mogelijk gemaakt door

By

  KorsIT : Zwembadweg 12, 5611 KS Eindhoven, The Netherlands

Alle geregistreerde logo's, product- of merknamen die in dit document worden vermeld zijn het geregistreerde eigendom van de desbetreffende bezitter.