Skrill Top Up opwaarderen

EUR
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

ideal
phone
paypal
sms
daopay
paysafecard2
bitcoin
skrill

Skrill direct opwaarderen met Skrill Top Up

Direct Skrill opladen en daarbij kiezen uit meer dan 20 betaalmethoden? Met Skrill Top Up maak je veilig en direct geld over naar een Skrill rekening - die van jezelf of die van iemand anders. Alles wat je daarvoor nodig hebt, is het email adres van het Skrill account dat je wilt opwaarderen. Zo kun snel, veilig en eenvoudig geld naar een Skrill rekening sturen. Kies voor Skrill Top Up als je in een mum van tijd en 24 uur per dag met je favoriete betaalmethode een Skrill rekening wilt opwaarderen. Zo geregeld!

Zo stuur je veilig geld naar een Skrill rekening

Hoeveel Skrill tegoed wil je kopen? Kies het bedrag dat je naar het Skrill Account van je keuze wilt sturen en selecteer een van onze meer dan 20 veilige betaalmethoden. Vervolgens vul je gewoon het e-mailadres van de Skrill rekening in, waarna je direct geld wilt overmaken. Zodra je de transactie bevestigd hebt, wordt de Skrill rekening meteen met het Skrill Top Up tegoed opgewaardeerd. Je ontvangt meteen een e-mail met je factuur en betalingsbevestiging.

Let op: Zorg ervoor dat je het juiste e-mailadres invoert van het Skrill-account dat je wilt opwaarderen. Zodra de transactie is gestart, kan deze namelijk niet meer worden teruggedraaid of terugbetaald.

Heb je nog vragen over Skrill Top Up? Neem dan via chat of email contact op met onze klantenservice. Zij vertellen je graag meer over Skrill opwaarderen en helpen je om veilig geld naar je Skrill rekening te sturen.

Hoe geef je iemand Skrill tegoed cadeau?

Met Skrill Top Up geef je makkelijk iemand Skrill tegoed cadeau! Skrill is een veilige en populaire online betaalmethode. Als je direct geld op iemands Skrill rekening overmaakt, blijft dit tegoed onbepaalde tijd geldig. Met Skrill kunt u overal ter wereld online betalen, daar waar Skrill als betaalmiddel geaccepteerd wordt. Iemand Skrill tegoed cadeau geven is ook nog makkelijk! Vul gewoon het e-mailadres van het Skrill account in, dat u wilt opwaarderen. Het tegoed wordt dan direct op de Skrill rekening overgemaakt.

Maar misschien ben je op zoek naar een vergelijkbaar veilig online betaalmiddel dat je wel als cadeaubon kan uitprinten? Kies dan bijvoorbeeld voor een Paysafecard of koop een prepaid creditcard van Mastercard en selecteer een van onze vele toffe cadeaupapieren, passend voor de gelegenheid. Voeg je persoonlijke boodschap toe en je hebt een cadeaubon op maat gemaakt, die je zo kunt downloaden en uitprinten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

ideal
phone
paypal
sms
daopay
paysafecard2
bitcoin
skrill
Productbeoordelingen