Runescape Membership Card kopen

Veilig betalen met:
ideal paypal phone sms daopay coinpayments skrill creditcard
 

Runescape prepaid card kopen

Waardeer je Runescape tegoed eenvoudig op met een Runescape Card, zo heb je geen creditcard meer nodig! Koop de Runescape prepaid Giftcard en ontvang de Runescape code direct per e-mail!

Na betaling met o.a. iDEAL, Mister Cash en Bitcoin verschijnt de Runescape code op je scherm die je direct kunt inwisselen op je Runescape account, zo heb je geen creditcard meer nodig om te shoppen in de Runescape store.

Wat is een Runescape prepaid Card?

Een Runescape Giftcard is een prepaid cadeaukaart waarmee je jouw Runescape tegoed kunt opwaarderen. Gebruik de Runescape code voor het kopen van Runescape Membership, RuneCoin en Spin packages . Dit tegoed kun je gebruiken in de Runescape winkel voor aankopen van abonnementen en/of spelinhoud. Met een Runescape Giftcard kan je dus heel eenvoudig een Runescape membership kopen zonder dat je een creditcard nodig hebt.

Wissel de Runescape code in op je Runescape account om je saldo op te waarderen en hiermee je Runescape Membership te verlengen, zo zit je nergens aan vast!

Print op cadeaupapier

Wil je iemand een Runescape membership cadeau geven? Geef dan een Runescape giftcard en Print de Giftcard dan op cadeaupapier, zo heb je binnen enkele minuten het ideale cadeau!

We hebben verschillende soorten cadeaupapier waar je uit kunt kiezen, zo heb je voor elke gelegenheid het juiste cadeau. Maak het persoonlijk door je eigen boodschap achter te laten.

Runescape code inwisselen

Je kunt de Runescape code inwisselen via de browser. Je hebt een Runescape account nodig om de code te kunnen inwisselen. Gebruik onze inwisselpagina, de link Automatisch inwisselen of wissel de Runescape code handmatig in:

Runescape code inwisselen via de browser

  • Log in met je Runescape account op http://www.runescape.com/title.ws.
  • Klik op 'Membership Cards'
  • Klik op 'Activate Card'
  • Volg de log-in instructies op het scherm als je nog niet bent ingelogt.
  • Vul de geleverde code in
  • Je tegoed is opgewaardeert.

Meer informatie over het inwisselen van een Runescape code vind je in onze Runescape handleiding.