Prepaid Mastercard kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Andere valuta kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

ideal
phone
paypal
onebip
daopay
payvision.creditcard
mistercash
bitcoin

Koop je virtuele Prepaid Mastercard online

Wie snel en direct een prepaid creditcard nodig heeft, die kan hier zonder aanvraagprocedure bij je bank meteen een Prepaid Mastercard kopen. Meer dan een e-mailadres hebben we niet nodig om je de virtuele creditkaart toe te sturen. Super handig, want zo heb je meteen een creditcard in huis die je voor al je online-aankopen kunt gebruiken! Deze betaalkaart is dus uitermate geschikt, wanneer je maar af en toe een creditcard voor online betalingen nodig hebt.

Ontvang je prepaid creditcard binnen enkele minuten

Selecteer de waarde van je betaalkaart en kies dan een van onze vele betaalmiddelen om je transactie te voltooien. Meteen daarna ontvang je de digitale code (digital token), die je op prepaiddigitalsolutions.com kunt inwisselen voor je virtuele creditcard. Voer de code, die je van ons hebt ontvangen, samen met je naam en adresgegevens in. Met de bevestiging van je gegevens wordt je virtuele Mastercard aangemaakt en, als je dat wilt, ook aan je digitale portemonnee toegevoegd.

Heb je nog vragen over het inwisselen van je code? Stuur dan een mailtje aan onze klantenservice of begin een chat gesprek op deze pagina of via Facebook messenger.

Betaal overal ter wereld veilig online met je virtuele Mastercard

Gebruik je virtuele creditcard overal daar, waar Mastercard geaccepteerd wordt. Een fysieke kaart aanvragen duurt iets langer dan het online kopen van een virtuele Mastercard. Die heb je direct in huis en kun ook meteen wereldwijd online inzetten.

Hoe lang is mijn virtuele Mastercard geldig?

Vooraf handig om te weten: De prepaid-token-code dient binnen 3 maanden na de aankoopdatum te worden ingewisseld voor een virtuele Mastercard. Vanaf de datum van het inwisselen van je code is je virtuele creditcard 12 maanden lang geldig.

Hoe kan ik mijn transacties bekijken?

Van deze virtuele Mastercard kun je de transacties en het resterend tegoed eenvoudig in je online wallet bekijken. Je kunt ook meerdere kaarten aan je digitale portemonnee toevoegen, deze samenvoegen en uiteraard alle transacties bekijken. Zo houd je makkelijk overzicht over je uitgaven en je resterend tegoed. Ook de benodigde gegevens van je kaart (kaartnummer, cvc code en vervaldatum van de kaart) vind je zo op elk moment makkelijk terug.

Wat zijn de voordelen van een virtuele creditcard?

Een virtuele creditcard bestaat alleen digitaal en werkt met prepaid tegoed. Je ontvangt alleen het kaartnummer, de CSV-code en het vervaldatum (mm/jj). Dit zijn alle gegevens die je nodig hebt om er online-aankopen mee te doen. Deze prepaid Mastercard is dus handig als je snel online iets wilt kopen bij een webwinkel. Omdat de kaart virtueel is, betaal je geen kosten voor het aanmaken van de kaart. Je kunt er meteen makkelijke en veilig online mee betalen. Overigens kun je bij ons ook nog andere prepaid creditcards kopen, zoals de Prepaid Visa Card.

Geef de Prepaid Mastercard cadeau!

Een dergelijk veelzijdig inzetbare betaalkaart is natuurlijk ook een super functioneel cadeau voor iemand die in het buitenland woont of op langere tijd op reis gaat. Binnen enkele minuten heb je de prepaid credit card in huis. Je kunt er ook nog eens een leuk cadeaupapier voor kopen en je cadeaukaart uitprinten.

iGiftcards in Nederland

Al sinds 2012 bieden wij in Nederland gift cards en prepaid tegoed online aan. Gaandeweg groeide ons aanbod uit naar dé plek om al je tegoeden online te kopen. Zo kun je bij ons je gaming, shopping, entertainment en beltegoed gemakkelijk 24/7 opwaarderen. Razendsnelle digitale levering, goede klantenservice en een zo groot mogelijk betaalgemak zijn bij ons vanzelfsprekend. Ons aanbod aan digitale producten voor Nederland stemmen we voortdurend af op de wensen en behoeften van onze Nederlandse gebruikers. Zodat je zeker vindt, wat je zoekt!

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

ideal
phone
paypal
onebip
daopay
payvision.creditcard
mistercash
bitcoin

Spaar voor gratis kaarten