PSN Card kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Ander land kiezen
Nederland
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in het land van aankoop. Let daarom op dat je het juiste land selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

ideal
phone
daopay
sms
paypal
onebip
paysafecard2
przelewy24_2

PlayStation Network Card online kopen

Wil je makkelijk, snel en veilig geld toevoegen aan je PSN portemonnee zodat je meteen je favoriete games kunt downloaden en spelen? Of Fifa 19, Fortnite of Battlefield 4 - bepaal zelf welke game je wanneer wilt spelen met de PlayStation Store Card. Ontvang de code van je PSN kaart direct per e-mail. Zo hoef je niet meer de winkel in en kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week binnen enkele minuten gave games downloaden in de PlayStation Store.

Je kunt natuurlijk ook in-game currency en extra game content kopen, zoals Fortnite bucks, Fifa Points of GTA Shark Cards. Packs, skins of thema’s zijn natuurlijk een mogelijkheid om het PlayStation tegoed van je PSN kaart aan te besteden.

Koop daarom nu je PlayStation kaart tegen de laagste prijs online. Gebruik hem zelf of maak er iemand anders blij mee.

Geef de PlayStation Card cadeau

Wil je voor iemand anders een PlayStation kaart kopen? Trotse bezitters van een PS4, PSP, PS Vita of PS3 console kunnen met PlayStation tegoed alle kanten op. De prepaid card code is 12 maanden geldig en moet dus voor die tijd geactiveerd worden.

Zodra het tegoed aan een PSN portemonnee is toegevoegd, is het onbeperkt geldig. Een gaaf cadeau, dat je zo in huis haalt en ook nog kunt opleuken door een van onze passende cadeaupapieren te kiezen.

Print de PlayStation cadeaukaart vervolgens uit of verstuur de PS cadeaubon digitaal. Zo regel je snel en zonder daarvoor nog het huis uit te moeten een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.

Veilig betalen, direct inwisselen

Let erop dat je bij de aankoop het juiste land voor het PlayStation tegoed kiest. Geef een e-mailadres op, waarop je de je PSN Card code wilt ontvangen. Bepaal de waarde van je giftcard en reken af met de voor jou gemakkelijkste en meest veilige betaalmethode.

Na de betaling ontvang je de digitale code direct per e-mail. De code verschijnt ook direct op het scherm zodat je meteen door kunt om hem in de PS Store te verzilveren. Mocht je onverwacht toch problemen hebben met het inwisselen van je PlayStation Store tegoed, kun contact opnemen met onze klantenservice. Ze helpen je graag per chat of e-mail verder.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

ideal
phone
daopay
sms
paypal
onebip
paysafecard2
przelewy24_2
Productbeoordelingen