Paypal Top Up | Opwaarderen

Live chat

Now online
 
Veilig betalen met:
ideal paypal phone sms daopay coinpayments skrill creditcard
 

Paypal opwaarderen zonder creditcard

Kun je Paypal opwaarderen zonder creditcard en zonder een bankrekening te koppelen? Ja, met Paypal Top Up gebruik je een van de vele veilige betaalmethodes op iGiftcards om geld op je Paypal rekening te storten.

Zo kun je Paypal bijvoorbeeld ook opwaarderen via de telefoon, met een Paysafecard of zelfs met Crypto Currencies. De keuze is aan jou!

Met het gemak van een giftcard Paypal opwaarderen

Paypal Top Up werkt net als een Paypal card of giftcard met prepaid tegoed, alleen sneller. Als je de betalingen hebt afgerond, wordt het tegoed direct op de Paypal rekening overgemaakt.

Je krijgt dus geen Paypal code die je moet verzilveren, maar stort meteen geld op een Paypal rekening. Geheel zonder creditcard of bankrekening. Ter bevestiging ontvang je van ons een factuur per mail.

Hoe werkt Paypal Top Up?

Paypal Top Up is eenvoudig, veilig en supersnel in gebruik. Selecteer het gewenste bedrag (10, 25, 50 of 100 EUR) waarmee je de Paypal rekening wilt opwaarderen. Voer je eigen e-mailadres in waarop je de factuur wilt ontvangen. Ga door naar afrekenen en kies de betaalmethode die je wilt gebruiken voor de veilig transactie.

Op de betaalpagina voer je de gegevens van het Paypal account in dat je wilt opwaarderen. Let erop dat het e-mailadres van het Paypal account juist is en check ook op eventuele spelfouten. Eenmaal gedane stortingen kunnen namelijk niet teruggedraaid worden! Zodra je de betaling hebt afgerond, wordt het bedrag direct op het Paypal account bijgeschreven.

Support

Heb je nog vragen over Paypal Top Up of hulp nodig bij het opwaarderen van je Paypal account?

Neem dan contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag per chat of e-mail verder.