Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

ideal
phone
sms
paypal
daopay
paysafecard2
przelewy24_2
bitcoin
skrill
mistercash

PayPal opwaarderen zonder eigen account

Een giftcard zonder kaart: Met dit product waardeer je snel, makkelijk en veilig een PayPal account met tegoed op. Zonder creditcard, zonder een bankrekening te koppelen en zonder eigen PayPal account. PayPal Top Up stort het bedrag meteen op de opgegeven PayPal rekening. Met deze service waardeer je dus in handomdraai een PayPal account met prepaid tegoed op.

Handig, als je geen creditcard of bankrekening wilt koppelen. Het grote voordeel is ook, dat je zo geen eigen PayPal rekening nodig hebt, om geld naar de PayPal rekening van iemand anders te storten. Gebruik gewoon een van onze veilige online betaalmethodes om geld op PayPal te zetten. Zo kun je PayPal opwaarderen via de telefoon, met een Paysafecard of zelfs met Bitcoin. De keuze is geheel aan jou.

Met het gemak van een giftcard

Is PayPal Top Up hetzelfde als een PayPal tegoed kaart? Ja en nee. Het werkt net zo, alsof je een PayPal gift card zou kopen. Het enige verschil is, dat je niet eerst een code moet inwisselen, om PayPal op te waarderen. Zodra je de betaling hebt afgerond, wordt het tegoed direct op de PayPal rekening gestort.

Je krijgt dus geen PayPal code die je moet verzilveren, maar maakt meteen geld over naar een PayPal account. Ter bevestiging ontvang je van ons een factuur per e-mail.

Heb je nog vragen over PayPal Top Up of hulp nodig bij het opwaarderen van je PayPal account? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag per chat of e-mail verder.

Hoe werkt PayPal Top Up?

PayPal Top Up is eenvoudig, betrouwbaar en supersnel in gebruik. Selecteer het gewenste bedrag (10, 25, 50 of 100 euro) waarmee je de PayPal rekening wilt opwaarderen. Voer je eigen e-mailadres in, waarop je de factuur wilt ontvangen. Ga door naar afrekenen en kies de betaalmethode die je wilt gebruiken. Voer vervolgens op de betaalpagina de juiste gegevens van het PayPal account in, dat je wilt opwaarderen.

Let erop dat het e-mailadres van het PayPal account juist is en check ook op eventuele spelfouten. Eenmaal gedane stortingen kunnen niet teruggedraaid worden! Zodra je de betaling hebt afgerond, wordt het bedrag direct op het PayPal account bijgeschreven.

Wat is PayPal

PayPal is een veelgebruikt online betaalmiddel. Je maakt er een account voor aan en moet er normaalgesproken een creditcard of bankrekening aan koppelen. Als je betalingen doet met PayPal, worden deze bedragen later van je bankrekening of creditcard afgeschreven.

Met een PayPal rekening kun je niet alleen online aankopen doen, maar ook geld overschrijven naar een PayPal account van iemand anders. Voorwaarde is wel, dat je zelf ook over een PayPal account beschikt. PayPal Top Up maakt geld storten naar PayPal veel makkelijker en zelfs voor het eerst mogelijk zonder eigen PayPal account.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

ideal
phone
sms
paypal
daopay
paysafecard2
przelewy24_2
bitcoin
skrill
mistercash
Productbeoordelingen