PayPal opwaarderen met een gift card

Andere valuta kiezen
EUR
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

ideal
phone
paypal
sms
daopay
paysafecard2
onebip
przelewy24_2

PayPal opwaarderen met 20+ veilige betaalmiddelen

Makkelijk, snel en eenvoudig je saldo opwaarderen? Dat kan bij ons met 20+ veilige betaalmiddelen! Maak geld over naar Paypal zonder creditcard, zonder een koppeling met je bankrekening en zelfs zonder eigen PayPal account. Hoe? Koop een PayPal kaart online en wissel de code direct in op TopupTools.com. Zo kun je geld sturen naar elk gewenst account. Stort geld op Paypal met Ideal, per SMS, Paysafecard of bitcoins. De opwaardeercode ontvang je direct per email. Probeer zelf hoe makkelijk het is!

Snel en eenvoudig je saldo opwaarderen met een giftcard

Met welk bedrag wil je jouw PayPal saldo opwaarderen? Je hebt de keuze uit TopupTools vouchers ter waarde van € 10, € 25, € 50 of € 100. Wil je PayPal tegoed kopen met je telefoon? Geen probleem! Selecteer eenvoudig je favoriete betaalmethode om je bestelling af te ronden. Zodra je transactie voltooid is, ontvang je de opwaardeercode direct per email. Waardeer je saldo direct op door de giftcard te verzilveren op de TopupTools pagina. De vouchercode blijft één jaar geldig.

Heb je nog vragen over het opwaarderen van je digital wallet met een TopupTools voucher? Of hulp nodig bij het verzilveren van je giftcard code? Onze klantenservice helpt je graag per chat of email verder.

PayPal saldo aanvullen met TopupTools

Met een TopupTools voucher kun je in een handomdraai geld overmaken naar PayPal. Bij het inwisselen van de voucher bepaal je zelf welk account je wilt opwaarderen. Op de inwisselpagina van TopupTools voer je de code in, die je van ons ontvangen hebt. Daarna geef je het emailadres op, dat aan het PayPal account gerelateerd is, dat je wilt opwaarderen. Met de bevestiging van je invoer kun je direct naar PayPal geld overmaken. Het duurt maar een moment voordat je nieuwe saldo zichtbaar wordt.

Geef prepaid tegoed als cadeau

Net zoals Skrill of Paysafecard is PayPal een van de meest populaire online betaalmiddelen. Het biedt je een overzichtelijke digitale rekening waarmee je gemakkelijk online kunt afrekenen. Wie zijn uitgaven graat in grip heeft, wil liefst zonder creditcard online betalen. Prepaid tegoed is dan de perfecte uitkomst. Dit tegoed kun je ook aan iemand geven in de vorm van een cadeaukaart. In plaats van contant geld kun je zo iemands online tegoed opwaarderen. Ook ideaal om met iemand de kosten voor een etentje, vakantie of concertticket te delen. Ook als verjaardags-, kerst- of last-minute- cadeau kun je best een PayPal cadeaubon kopen. Met onze mooie cadeaupapieren kun je jouw digitale kaart er perfect uit laten zien. Zet er een persoonlijk berichtje bij en je hebt de perfecte cadeaukaart om uit te printen!

Dé manier om geld op je online rekening te storten

Een PayPal account moet normaal gesproken aan een creditcard of bankrekening gekoppeld zijn, om ermee te kunnen betalen. Met TopupTools is dat niet meer nodig. Je gebruikt eenvoudig een tegoed voucher om je saldo op te waarderen. Het is eenvoudig en gaat supersnel. Probeer het zelf!

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

ideal
phone
paypal
sms
daopay
paysafecard2
onebip
przelewy24_2
Productbeoordelingen