Origin Gift Card Kopen

Ander land kiezen  
 
Veilig betalen met:
ideal paypal phone sms daopay coinpayments skrill creditcard
 

Origin Gift Card kopen

Waardeer je EA Wallet eenvoudig op met een Origin prepaid code. Je hebt geen creditcard meer nodig om je favoriete EA Games te spelen zoals Sims, FIFA of Battlefront.

Gebruik je EA Wallet om snel games te downloaden of game extra's te kopen in de EA Store. Na je aankoop ontvang je direct de Origin code die je kunt inwisselen om je EA account balans op te hogen.

Wat kan je met een Origin Card?

De Origin Gift Card is een prepaid kaart waarvan je de Origin code kunt gebruiken om je EA tegoed op te hogen. Bekijk het grote aanbod EA games op www.origin.com!

De Origin Giftcard kan worden gebruikt op Europese Origin acounts. Het saldo van je Wallet wordt opgehoogt met het bedrag van de Origin code die je inwisselt.

Print op cadeaupapier

Wil je een Origin Cadeaukaart cadeau doen, zodat iemand zelf zijn of haar favoriete Games kan uitkiezen? Koop dan een Origin code en print deze op cadeaupapier. Zo heb je binnen enkele minuten het ideale cadeau!

We hebben verschillende soorten cadeaupapier waar je uit kunt kiezen, zo heb je voor elke gelegenheid het juiste cadeau. Maak het persoonlijk door je eigen boodschap achter te laten.

Origin code inwisselen

Om een Origin code in te wisselen heb je een EA account nodig. Gebruik onze inwisselpagina, de link Automatisch inwisselen of wissel de Origin code handmatig in op de Origin Website.

Meer informatie over het inwisselen van een Origin code vind je in onze handleiding.