World of Warcraft: Legion release

22-3-2016
artikel

Binnenkort komt de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft uit, genaamd Legion. Met een levelcapaciteit van 110, waarvan gametesters tot nu toe level 108 bereikten. De uitbreiding introduceert een nieuw continent met meer dungeons in deze uitbreiding dan ooit tevoren.

Meer uitdaging in de Legion dungeons

Er wordt gezorgd voor een betere integratie van de dungeons in de wereld, met verhaaldungeons die op elk moment voor spelers toegankelijk zijn. In de game is een nieuwe uitdaging ingebouwd, waarbij een willekeurige dungeon voor je wordt uitgekozen en er een extra moeilijkheidsgraad aan wordt toegevoegd. Zo wordt je bijvoorbeeld constant schade toegebracht terwijl je je door de dungeon werkt. Je zult hiervoor hogere beloningen krijgen naar gelang je level en het versterkt je pogingen om level 110 te bereiken. Interessant in deze nieuwe gameplay is dat de dungeons in Legion zich aanpassen aan je gear en je level.

De dungeons zijn onder andere de Halls of Valor in de wolken boven Storheim, uitgevoerd in echt goud. Maar ook het eeuwenoude fort van Val'Sharah vind je de Black Eook Hold, een uit een berg gehouwen militair fort, gebouwd om weerstand te bieden tegen de Burning Legion. Hier zul je met een groep moeten binnenvallen om het kwaad succesvol te kunnen verslaan. Ook De Vault of the Wardens is een prachtige dungeon, waar je op zoek gaat naar de leider van de Demon Hunters genaamd Illidan en je prooi Gul'dan. De dungeon Violet Hold ken je al, maar nu je Dalaran's gevangenis nogmaals bezoekt vind je er nieuwe geheimen dankzij de nabijheid van de Tomb of Sargeras. Naast deze dungeons zijn er nog een viertal nieuwe dungeons waar je in terecht kunt.

Heb je genoeg van het struinen door dungeons, dan kun je invallen plannen in The Emerald Dream en The Grand Palace of Suramar, nu totaal veranderd. In laatstgenoemde bevindt zich ook de laatste Pillar of Creation, die je natuurlijk wilt bemachtigen als je de Burning Legion voor altijd een halt toe wilt roepen. In het spel zit geen schema dat je hoeft te volgen: in alle gebieden kun je zelfs met een zeer sterk personage terecht voor uitdagende quests, die van een aantal uur tot wel een hele week duren. In het eindspel belooft Blizzard de meest uitdagende ingrediënten te stoppen, van bezettingsmissies, PvP quests en verslagen wereldbazen, tot beroepsmissies en minigames.

World of Wardcraft spelen zonder creditcard

Ben je een fanatieke WOW speler, maar heb je geen creditcard, dan kun je via iGiftcards.nl World of Warcraft Battlenet tegoed kopen voor deze nieuwe expansie en extra gametijd. Dit kun je dan betalen op verschillende manieren, waaronder iDeal, Mister Cash, Bitcoin, Sofort en meer. Dan kun ook jij over niet al te lange tijd aan de slag met het overweldigende World of Wardcraft: Legions.

Waar kan ik de Battle.net Gift card kopen?

Wil je een giftcard kopen om je Battle.net balans op te waarderen? Je kunt de Battle.net Gift Card ook hier kopen.

 • Battlenet (Europees)
  Direct geleverd per email
  €20,00
 • €26
  €3,30 korting
  Battlenet (Europees)
  Direct geleverd per email
  €22,72
 •