Spotify mee op reis

17-8-2014
Spotify mee op reis

Spotify is een online muziekdienst die je gratis kunt beluisteren. De laatste jaren is Spotify erg populair geworden en dit zal de komende jaren alleen maar toenemen. Met een ruim aanbod van songs kun je hier bijna altijd je favoriete muziek vinden. Platen die net uit zijn heb je misschien niet altijd direct tot je beschikking, maar daar merk je erg weinig van. Heb je nog geen kennis gemaakt met Spotify? Binnen een tijdsbestek van een half uurtje heb je voldoende afspeellijsten gecreëerd. Je kunt afspeellijsten delen met andere mensen, waardoor je altijd de beste selectie van je favoriete muziek bij de hand hebt!

Tijdens je reis genieten van je favoriete muziek

Ga je op vakantie, heb je een lange reis voor de boeg of ben je veel onderweg? Spotify maakt het mogelijk om altijd en overal muziek te kunnen beluisteren. Spotify beschikt over een Premium functie waarmee jij je muziek offline kunt opslaan. Stel je voor dat je een aantal afspeellijsten hebt gemaakt, dan kun je op 'Beschikbaar offline' klikken, waarna de afspeellijst offline beschikbaar wordt gesteld. Zo kun je ook onderweg jouw favoriete muziek beluisteren op je tablet, laptop of smartphone.

De voordelen van Spotify Premium

Naast de gratis variant van Spotify, is de Premium functie van deze muziekdienst erg handig wanneer je veel onderweg bent en wilt besparen op je databundel. Een Premium functie levert je diverse voordelen op. Zo heb je geen last meer van reclame-onderbrekingen en kun je daarnaast gebruik maken van de shuffle-modus. Naast het offline opslaan van je afspeellijsten, is ook de geluidskwaliteit flink beter dan bij de gratis variant van Spotify.

De Spotify Gift Card

Spotify Premium kost je slechts € 9,99 per maand en daar krijg je ongelofelijk veel voor terug. De gebruikersvriendelijkheid van Spotify maakt het zeker de moeite waard om er gebruik van te maken. Een Spotify Premium abonnement kun je gemakkelijk aanschaffen met behulp van een Spotify Gift Card. Je hebt de keuze uit een Spotify Gift Card van € 10,00 of € 30,00. Wil je nog even snel een Spotify Premium abonnement aanschaffen? Dan is dit erg handig met de Spotify Gift Card die in heel veel winkels verkrijgbaar is.

Altijd en overal je favoriete muziek luisteren

Ben je een fervent muziekliefhebber en luister je graag altijd en overal naar je favoriete muziek? Dan mag een Spotify Premium abonnement eigenlijk niet ontbreken. Daarmee heb je muziek altijd tot je beschikking, waar je ook bent en wat je ook aan het doen bent. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, aangezien je een aankoop doet die je veel muziekplezier kan opleveren. Op een eenvoudige wijze heb je elke dag de beste muziek bij de hand. Kortom, koop een Spotify Gift Card en geniet met volle teugen!