Spotify Belgie

21-9-2013
Spotify Belgie

LET OP: Dit artikel is verouderd: Je kunt je Belgische Spotify account opwaarderen met een Belgische Spotify Gift Card bij iGiftcards.nl, je hoeft je landinstellingen dus niet te wijzigen.

Lees hier hoe je je Spotify landinstellingen tijdelijk kunt wijzigen naar Nederland

Spotify is een ontzettend handige muziekdienst. Geheel gratis kun je als gebruiker luisteren naar alle muziek die je wilt. Hier zitten echter wel een aantal heel irritante nadelen aan: na elke paar nummers is er een reclame te horen en je kunt maar een beperkt aantal uren per maand luisteren. Voor een echte muziek liefhebber is dit natuurlijk veel te weinig. Spotify kent gelukkig op de opties Unlimited en Premium. Deze kosten respectievelijk 5 en 10 euro per maand, maar dan kun je wel zoveel muziek luisteren als je wilt. Het betalen van deze bedragen gaat echter zeer lastig: alleen via creditcard en een paar internetbanken is te betalen. Niet handig voor mensen die dit niet hebben!

Via de website igiftcards.nl is het echter mogelijk om een Spotify giftcard te kopen die gewoon afgerekend kunnen worden via Mistercash en bankcontact. Op deze kaarten staat een code, die je kunt inwisselen bij Spotify. Deze codes zijn echter Nederlands, niet Belgisch, waardoor zij op een Belgisch account een foutmelding zullen geven. Gelukkig is hier wat op gevonden. Via www.spotify.com is het voor elke gebruiker namelijk mogelijk om haar thuisland te veranderen. Belgische gebruikers kunnen hun thuisland gemakkelijk veranderen in Nederland, zodat zij een kaart kunnen activeren. Op deze manier kunnen Belgische Spotify-gebruikers dus indirect hun account opwaarderen naar Unlimited en Premium.

Het opwaarderen van je account is zeer de moeite waard. Unlimited biedt onbeperkt muziek (niet het beperkte aantal uren per maand zoals bij de gratis dienst) zonder de irritante reclames tussendoor. Deze dienst kost 5 euro per maand. Premium biedt nog veel meer voordelen: hiermee kun je ook op andere apparaten dan alleen je computer luisteren. Bezitters van een smartphone en tablet kunnen hierdoor dus ook gebruik maken van Spotify overal waar ze maar willen. Premium kost 10 euro per maand.

De Spotify-kaarten van igiftcards.nl zijn te koop in verschillende bedragen. Hiermee kan een aantal maanden Unlimited en Premium worden gekocht. Met aan kaart van 10 euro kan een maand Premium worden gekocht, maar kun je ook 2 maanden genieten van Unlimited. Voor een kaart van 30 euro, kan 3 maanden Premium worden gekocht en 6 maanden Unlimited.

Wil je ongelimiteerd kunnen genieten van Spotify, maar heb je geen creditcard? Via igiftcards.nl heeft u de oplossing. Ook Nederlandse kaarten zijn geschikt voor Belgische gebruikers, als zij hun thuisland op www.spotify.com maar even veranderen. Waardeer direct uw account op via igiftcards.nl!