PSN tegoed kopen met Paysafecard

22-02-2016
artikel

De release van de Playstation 4 (PS4) werd opgeschud door het nieuws dat men moest gaan betalen voor het online gebruik van de Playstation; dit was tot voorheen niet het geval. Playstation Network (PSN), de online wereld van Playstation, wordt toegankelijk met een PSN Card. Deze cards zijn zowel fysiek (in veel winkels) als online (in de Playstation Store) te koop, en kosten 20€ of 50€. Je koopt PSN tegoed, logt in op je Playstation account en vult de code in die op je Playstation Network Card staat vermeld. Nu is je portemonnee opgewaardeerd en is de online wereld van Playstation toegankelijk (onder anderen: het spelen van online games, kopen in de playstation store en het gebruiken van andere online opties zoals Spotify).

PSN tegoed verhogen door middel van Paysafecard:

De Paysafecards kunnen worden gekocht bij verkooppunten over de hele wereld, om vervolgens betalingen mee te doen zonder dat hier een bankrekening of creditcard aan te pas komt. Hiermee kan men dus op een veilige manier betalen, wat voor velen een fijne gewaarwording is als het over online winkelen gaat. Momenteel zijn er ongeveer 4000 webwinkels die de Paysafecard accepteren als legitieme betaalmethode; vooral winkels die draaien om gaming, social media, films etc. Paysafecards kunnen op dit moment in 19 landen gebruikt worden als betaalmethode op Playstation Network; Nederland is hier één van.

igiftcards.nl

Mocht je niet in het bezit zijn van een Paysafecard of een creditcard, dan is er geen man over boord. Op www.igiftcards.nl kun je Playstation Network Cards kopen met onder andere iDeal and Mister Cash. Je koopt op de website een code, welke na betaling met o.a iDeal, Mister Cash of Bitcoin gelijk op je scherm verschijnt. De code kan vervolgens direct ingeleverd worden op Playstation Network onder je eigen account. Zo waardeer je je Playstation Network tegoed dus op, zonder het gebruik van een creditcard of Paysafecard.

 • PlayStation (Nederlands)
  Direct geleverd per email
  €20,00
 • €50
  €0,60 korting
  PlayStation (Nederlands)
  Direct geleverd per email
  €49,39
 •