Playstation network code kopen

14-9-2014
Playstation network code kopen

Wie op en top gebruik wil maken van alle mogelijke functionaliteit die de Sony Playstation vandaag de dag biedt, kan eigenlijk niet om het Playstation Network heen. Als Nederlandse Playstation-fan weet je in dat geval ongetwijfeld dat het aanschaffen van een PSN kaart met saldo vaak een lastig karwei was. Zeker als je niet in het bezit bent van een credit card. Om toch een kaart te kunnen bemachtigen moest je in dat soort gevallen soms schimmige forums bezoeken, waar regelmatig kaarten werden aangeboden die aanmerkelijk meer kostten dan de nominale waarde van het saldo op de kaart. En in dat soort gevallen moest je er ook nog zomaar op vertrouwen dat dat beloofde saldo ook nog echt op de PSN kaart voor je beschikbaar was.

Dergelijke duistere praktijken behoren vanaf nu gelukkig tot het verleden. Via de website 123psncard.nl kun je namelijk volledig legaal PSN kaarten kopen zonder dat je daarvoor specifiek in het bezit hoeft te zijn van een credit card. Via de webshop van 123psncard.nl worden je voor het afrekenen van je bestelling namelijk tal van alternatieve betaalmethoden aangeboden Zo kun je onder andere kiezen uit betaling via iDeal, Mister Cash of automatische incasso's via Sofort. De site biedt je zelfs de mogelijkheid tot volledig anoniem betalen via Bitcoin of Paysafecard!

Zodra je je bestelling hebt geplaatst en betaald, staat het saldo van je PSN kaart vrijwel direct tot je beschikking. Binnen een minuut na afronding van je bestelling ontvang je namelijk via e-mail een code die je in kunt voeren in de PS Store. Dankzij deze instant bestelmethode maakt het dus niet uit op welk moment van de dag of week je je bestelling plaatst. Zelfs al is het zondagmorgen kwart voor vier en je ontdekt tijdens je nachtelijke game-sessie met je vrienden dat je je PSN saldo hoognodig aan moet vullen, helpen wij van 123psncard.nl je snel uit de brand.

Het saldo van de Playstation Network Cards kun je overigens gebruiken als je in het bezit bent van een Playstation 3, Playstation 4, PSP of PS Vita. Met de credits van je kaart is het onder andere mogelijk games en songs kopen en abonnementen af te sluiten.