Nintendo eShop Gift Card

29-5-2015
Nintendo eShop Gift Card

**
De nieuwste Nintendo games spelen? Of juist de klassiekers? Of eerst even een demo uitproberen voordat je tot aanschaf overgaat? Het is allemaal mogelijk in de Nintendo eShop, Nintendo's online winkel waar iedereen met een 3DS of Wii U digitale games kan kopen.**

Games kopen in de Nintendo eShop

Heb je hier eenmaal een spelletje gekocht, dan kun je deze ook meteen op je Nintendo spelen. Nintendo's uitgebreide eShop is onderverdeeld in verschillende categorieën. Je kunt digitale versies kopen van spellen die ook gewoon in de echte winkel liggen, of games die speciaal voor het downloaden zijn gemaakt. Dan zijn er nog de Virtual Console spellen, klassiekers die vroeger alleen op een NES, GameBoy of GameBoy Color te spelen waren. 3D Classics zijn games die op je 3DS een oude game naar drie dimensies omtoveren. Tot slot zijn er dan nog DSiWare spellen, games en applicaties die vooral door onafhankelijke ontwikkelaars zijn gemaakt.

De beste games uit de eShop

Je kunt eigenlijk geen game voor de Wii U of 3DS bedenken, of je kunt hem downloaden in Nintendo's eShop. Populaire Wii U-spellen als Mario Party 10, Kirby and the Rainbow Paintbrush Angry Birds Star Wars download je vanuit de eShop snel naar je Wii U. Voor de 3DS kun je onder andere kiezen uit Legend of Zelda Majora's Mask 3D, The Amazing Spider-Man en Angry Birds Trilogy. Toch liever een klassieker spelen? Download Donkey Kong 64, Super Mario 64 of een van Nintendo's vele andere klassiekers en herbeleef de gouden tijden van het gamen.

Hoe betaal je in Nintendo's eShop?

Spelletjes uit de eShop kun je op twee manieren betalen: met een credit card of een Nintendo eShop Card. Deze kaartjes zijn te verkrijgen met een tegoed van 15, 25 of 50 euro. Op deze kaartjes staat een code van 16 tekens, die je met je 3DS of Wii U in de eSHop kunt invoeren. Dit doe je door in de eShop de optie Menu te kiezen en hierna Downloadcode gebruiken te selecteren. Heb je de code ingevoerd, dan wordt het bedrag bijgeschreven op je rekening. Vind je hierna in de eShop een spelletje dat je graag wil kopen, dan wordt het bedrag hiervoor eenvoudig afgeschreven van je eShop tegoed. Simpeler kan eigenlijk niet!

Je kunt de Nintendo eShop Giftcard ook online kopen. Wanneer je de cadeaukaart online koop ontvang je de Nintendo code na betaling direct per e-mail. Je kunt veilig afrekenen met o.a. iDEAL, Mister Cash, Sofort en Bitcoin.