Minecraft kopen met een Giftcard

18-5-2015
artikel

Met meer dan 45 miljoen spelers is Minecraft een super populaire game. Er zijn al meer dan 16 miljoen versies voor PC en Mac verkocht en elke dag komen er nieuwe spelers bij.

Wat is Minecraft?

Minecraft, je hebt er waarschijnlijk wel eens van gehoord. De game ziet er op het eerste gezicht niet mooi uit door het blokkerige design. Maar als je het eenmaal speelt begin je de blokken te waarderen.

De naam van het spel zegt eigenlijk al wat is het. Mine betekent ‘delven / graven’ (zoals een goudmijn delven) en Craft betekent ‘ambachtelijk / handwerk’. Dit is ook wat het spel inhoudt: verzamel, bouw, ontdek en creëer dingen in een 3D blokken wereld.

Minecraft betalen

Je kunt het spel kopen met een Minecraft code, dit is een prepaid code die je kunt inwisselen op minecraft.net. Helaas kun je via deze website alleen met een creditcard betalen, dit maakt het onhandig voor mensen zonder een creditcard om het spel te kopen. Je kunt de Minecraft Gift Cards ook kopen op minecraftkopen.be door te betalen met o.a. iDEAL, Mister Cash, Bitcoin, Sofort en bankoverschrijving. Hier ontvang je na je betaling direct de minecraft code per e-mail waarna je deze direct kunt inwisselen.

Minecraft op de PC

De Minecraft computer versie voor PC, Mac en Linux is het meest uitgebreid en erg geliefd. Het biedt veel mogelijkheden en je kunt er dingen mee aanpassen naar je eigen smaak. Er zijn oneindige werelden en vele download extra’s.

  • Minecraft (Europees)
    Direct geleverd per email
    €20,00
  •