iTunes Giftcards

31-8-2013
iTunes Giftcards

Hoe waardeer jij je iTunes saldo altijd op? De meest snelle en handige manier om je saldo op te laden is natuurlijk met een credit card. Het probleem is echter dat niet iedereen hier de mogelijkheid toe heeft. Gelukkig zijn er ook nog andere manieren om je saldo op te waarderen. Het is zelfs mogelijk om je saldo simpelweg op te waarderen met IDEAL, zonder dat je het huis hoeft te verlaten! Hoe? Dat leggen we in dit artikel uit.

iTunes Giftcards

Naast de mogelijkheid om je saldo op te waarderen met een credit card, is het ook mogelijk om je Itunes saldo op te waarderen met een kaart. Deze giftcard kun je in vele verschillende winkels verkrijgen. Zo verkopen supermarkten als Jumbo en Albert Hein de kaarten, maar zijn ze bijvoorbeeld ook verkrijgbaar bij videoland en bij bepaalde boekhandels. Op deze manier heb je geen credit card nodig en kun je simpelweg met de code die op de kaart staat aangegeven je saldo opwaarderen. Handig en snel natuurlijk!

Betalen met IDEAL

Er is echter nog een methode, die nog handiger en sneller is dan een kaart in de winkel halen. Je hoeft helemaal de deur niet uit om je saldo van Itunes op te waarderen. Je kunt namelijk ook online een giftcard bestellen, zodat je direct je saldo kunt opwaarderen. Je hebt dus helemaal geen credit card nodig om vanuit huis je saldo van Itunes op te waarderen. Er zijn verschillende sites die dit mogelijk maken. Let er overigens wel goed op hoe je de giftcard krijgt. Sommige websites sturen deze per post op, zodat je langer moet wachten. Er zijn ook websites die, na betaling, de code van je giftcard direct geven.

Hoe werkt het?

Een van de meest goedkope en betrouwbare websites op dit gebied is www.iGiftcards.nl. Op deze website kun je simpelweg met IDEAL of Paypal betalen. Na de betaling krijg je direct de beschikking over je code. Deze kun je vervolgens op je Apple account inwisselen waardoor je tegoed bijgevuld wordt en je het in de App en Mac store kunt gebruiken. Snel, eenvoudig en je hoeft er de deur niet meer voor uit! Voortaan hoef je dus niet meer naar de winkel om een giftcard te kopen en je hoeft ook niet meer de credit card van iemand anders te gebruiken. Het enige dat je moet doen is via IDEAL of PayPal een code kopen op iGiftcards.nl en binnen enkele minuten is je tegoed weer opgewaardeerd! Bovendien kun je ook andere giftcards bestellen, bijvoorbeeld van Spotify. Maar het meest handige is misschien nog wel dat iGiftcards.nl de enige op de markt is waar je met behulp van een link direct je tegoed kunt opwaarderen, zonder dat je eerst de code over moet gaan typen. Overigens staan veiligheid en snelheid hoog in het vaandel bij iGiftcards: je wordt snel geholpen en hoeft niet bang te zijn dat je gegeven worden doorgespeeld met tot gevolg veel spam in je mailbox!