Apple App Store: Hay Day Kopen

1-5-2016
Apple App Store: Hay Day Kopen

Hoewel de game inmiddels al bijna vier jaar bestaat, is Hay Day nog steeds een van de meest populaire apps. Je kunt deze game online spelen op je computer en daarnaast is er een applicatie beschikbaar in zowel de appstore van Apple als die van Android. Maar kost Hay Day eigenlijk geld? En hoe kun je deze applicatie aanschaffen?

Hay Day op je iPhone of iPad

Heb je een iPhone of iPad? Dan kun je eenvoudig bij je boerderij komen door Hay Day te downloaden in de app store. Je hoeft alleen maar op Hay Day te zoeken vervolgens kun je direct beginnen met downloaden. Hayday is een gratis app, je kunt echter wel in de game aankopen doen. Dat is bij veel apps het geval terwijl je voor andere apps eenmalig een aanschafbedrag moet betalen. Je kunt eenvoudig betalen in de app store van Apple door gebruik te maken van een giftcard. Je kunt een iTunes kaart kopen op deze webwinkel.

Hay Day op Android

Beschik je niet over een smartphone of tablet van Apple maar wel over eentje die op Android draait? Ook dan is het mogelijk om de applicatie te downloaden. Bovendien hoef je ook hier helemaal niets te betalen, tenzij je in de game aankopen wilt doen. Dat is uiteraard wel handig, omdat je jouw boerderij op die wijzen sneller op kunt bouwen. Ook op telefoons of tablets van Android kun je betalen met een giftcard. Ook de Google Play Card kun je bij ons verkrijgen.

Betaal eenvoudig met een giftcard

De appstores van verschillende smartphones bieden niet al te veel betalingsmogelijkheden aan. Lang niet iedereen heeft de beschikking over een creditcard. Daarom is het handig om een andere manier van betalen te vinden, waarbij je ook nog eens meer overzicht heb over de kosten. Op iGiftcards.nl vind je talloze giftcards die je kunt gebruiken om te betalen in de appstore. Er zijn betaalkaarten beschikbaar voor de verschillende appstores die je op je telefoon kunt hebben. Het assortiment is bovendien nog veel uitgebreider: je kunt op deze website namelijk ook terecht voor giftcards die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld Spotify of Battlenet.

Wil je Hay Day direct spelen en aankopen doen vanuit deze applicatie? Of wil je een andere betaalde app aanschaffen? Koop dan vandaag nog een van de giftcards op igiftcards.nl en regel het binnen enkele minuten!