Google Play Store Betalen Met Ideal

27-7-2014
Google Play Store Betalen Met Ideal

We zitten er al lang op te wachten: Apps, muziek en games uit de Play Store afrekenen met iDEAL. Echter laat dit nog even op zicht wachten, Google heeft namelijk geen plannen om iDEAL op korte termijn te implementeren in de Play Store.

PayPal voor Google Play

Sinds 16 mei is het mogelijk je PayPal account te koppelen aan je Google Wallet, waardoor je in de Play Store kan betalen met je PayPal saldo. Indirect is je PayPal saldo weer op te waarderen met iDEAL of kun je je bankrekening koppelen aan je PayPal account. Helaas is dit voor veel mensen nog te veel moeite en is het nogal een omweg.

Google saldo opwaarderen met een gift card

Het is mogelijk je Google Play saldo op te waarderen met een Google Play Gift card, deze cadeaukaarten kun je online kopen tegen een lichte vergoeding. Je kunt nog geen Google Play cadeaukaarten kopen bij de supermarkt, de google Play kaarten worden vooralsnog eind 2014 verwacht in Nederland.

Opwaarderen met een Gift Card

  • Bekijk onze Google Play kaarten en kies welke Google Play kaart je wilt hebben.
  • Geef je naam en e-mailadres op en reken je Google Play gift card af met o.a. iDEAL, Mister Cash, Bitcoin, Paysafecard of bankoverschrijving.
  • Je ontvangt de Google Play code direct per e-mail en deze komt na betaling op je scherm.
  • Wissel de Google Play code in.