Belgische Spotify Kaarten

7-9-2014
Belgische Spotify Kaarten

Jouw muziek altijd dichtbij en overal te beluisteren? Met spotify kun je altijd en overal je favoriete muziek luisteren, zoeken en delen. Voorheen was het echter lastig om in België een abonnement op spotify aan te schaffen. De betaling kon slechts geschieden met creditcard, maar daar komt nu eindelijk verandering in. De spotify gift card lost het eenvoudig op.

De Belgische spotify gift card

Met de [Belgische spotify gift card]/spotify/?c=be "spotify gift card belgie") kun je snel een eenvoudig jezelf abonneren op het wereldwijde muziek platform. De betaling is eenvoudig en nu ook toegankelijk voor België. Waar voorheen een creditcard gewenst was om de betaling te verrichten, kan nu eenvoudig betaald worden met Mister cash. Binnen 30 seconden kunt je genieten van uw favoriete muziek met spotify premium.

Hoe het werkt

De giftcards zijn zowel online als in de winkel te verkrijgen. Online kopen van de giftcard gaat het echter het snelst. In de webwinkel kiest uw de giftcard met het gewenste saldo om spotify premium te activeren. Vervolgens wordt je naam en e-mailadres gevraagd. Het e-mailadres wordt gebruikt om de activatiecode te verzenden, zodat deze zeker in uw beheer zal komen. Je kiest de betalingswijze, bijvoorbeeld mister Cash en verkrijgt direct een code en een activatielink. Door deze link kunt je direct het tegoed activeren en genieten van de muziek.

De voordelen van online aanschaffen van de gift card

Door de eenvoudige betalingswijze kunt u al binnen 30 seconden genieten van uw Belgische Spotify premium gift card. Het is daarnaast een veilige manier. Uw betaling geschied door middel van erkende betaalsystemen. De extra veiligheid van de e-mail met activatie code zorgt dat u betaling niet verloren gaat. Doordat u direct een link krijgt om te activeren is knippen en plakken van wachtwoorden niet meer nodig. Met een paar eenvoudige klikken, een online betaling en een snelle activering wordt het eenvoudig om spotify te gebruiken. De kaarten voor België kunnen ook alleen maar op een Belgische account worden ingeleverd. Online uw giftcard aanschaffen kan hierdoor ook 24 uur per dag en 7 dagen per week. U hoeft hierdoor geen moment u favoriete muziek te missen.

Kiezen voor free of premium?

Een gratis account van spotify is leuk als je wel eens een liedje wilt zoeken. Toch heeft het ook grote nadelen. Zo is de luistertijd per maand beperkt en komen er regelmatig vervelende reclames doorheen. Bij een premium account kun je onbeperkt genieten van de uitgebreide muziekbibliotheek. Ook op je mobiele telefoon kun je jouw favoriete muziek overal beluisteren of een offline lijst maken voor wanneer je naar het buitenland gaat.

Met de spotify gift cards kun je nu snel, eenvoudig en veilig altijd gebruik maken van de werelds grootste muziekbibliotheek.