Belgische iTunes Kaarten

4-10-2014
Belgische iTunes Kaarten

De populariteit van iTunes stijgt nog altijd. De nieuwste muziek, games, films, boeken en apps staan hier tot je beschikking. Bij iGiftcards kon je al een tijdje terecht om Nederlandse iTunes kaarten te kopen. Maar vanaf nu hebben wij ook kaarten voor België in ons assortiment. Want iedereen wil genieten van de beste downloads!

Nieuwe mogelijkheden voor Belgische klanten

Bij iGiftcards bestel je je iTunes kaarten eenvoudig online. Voor de Nederlandse markt was dit al langer mogelijk maar onze Belgische klanten hadden hier geen profijt van. Want wilde je deze Nederlandse kaart met een Belgisch account gebruiken, dan kreeg je steevast een foutmelding te zien. Om aan de stijgende vraag te voldoen, zijn er nu ook iTunes kaarten te koop die speciaal voor België zijn. Foutmeldingen behoren tot het verleden. Hiermee heb je heel nieuwe mogelijkheden met je Belgische account.

iGiftcards: een bijzonder cadeau

Of je nu van stevige rockbands houdt of dat je liever luistert naar de grootste DJ's ter wereld, met een iTunes kaart geniet je altijd van de beste muziek. Of wissel jij je kaart liever in voor een goede actie- of horrorfilm? Door deze variatie is de iTunes kaart een perfect cadeau. De Belgische kaarten zijn verkrijgbaar in bedragen tussen de 10 en 100 euro zodat je voor iedereen een passende gift hebt. Maar natuurlijk kun je met de iTunes kaart ook jezelf eens goed verwennen. Je speelt de nieuwste games en leest de populairste boeken. En dat allemaal met je Belgische account van iGiftcard. Hoe makkelijk wil je het hebben?