Battlenet Gift card kopen

26-1-2015
Battlenet Gift card kopen

Wil je games, items of diensten kopen op Battle.net? Koop dan een Battle.net Gift card! Je hebt niet langer een creditcard meer nodig om te shoppen in jouw favoriete online winkel.

Battle.net betalen met iDEAL

Helaas is het (nog) niet mogelijk om geld toe te voegen aan je Battle.net portemonnee met iDEAL; Erg jammer, want veel Nederlanders hebben geen creditcard! Gelukkig kun je nu ook jouw Battle.net tegoed opwaarderen met een Battle.net Gift card die je online of in de winkel kunt kopen. Op battlenetgiftcard.nl koop je eenvoudig een Battle.net code en reken je deze veilig af met o.a. iDEAL, Mister Cash of Bitcoin.

Wat is een Battle.net Gift card?

Een Battle.net Gift card is een soort prepaid cadeaukaart waarmee je jouw Battle.net saldo kunt opwaarderen, er zijn alleen cadeaukaarten van 20 euro. Op de achterkant van de Battle.net Giftcard staat een code die je kunt inwisselen op jouw Battle.net account, pas dan wordt het tegoed bijgeschreven bij je Battle.net saldo.

Waar kan ik de Battle.net Gift card kopen?

De Battle.net Giftcards zijn bij enkele Nederlandse retailers beschikbaar, bijvoorbeeld de Primera. Gelukkig kun je de Battle.net codes ook online kopen zodat je niet naar de winkel hoeft!