Voordelen Playstation Plus

6-5-2017
Voordelen Playstation Plus

Deze service van Sony is natuurlijk bekend onder veel mensen als een verplichte dienst. Want zonder Playstation plus kan je geen online multiplayer games spelen op de PS4. Maar dit abonnement heeft stiekem toch veel meer te bieden dan alleen toegang tot het online netwerk van Sony. Deze voordelen hebben wij hier voor u op een rijtje gezet.

Wat is Playstation plus?

Zoals al eerder aangegeven is het belangrijkste wat je kan doen met een Playstation plus abonnement, het online games spelen op verschillende consoles van Sony. Het gaat hier dan om de Playstation 4, Playstation 3 en de Playstation Vita. Naast het online gamen krijg je met dit abonnement ook nog toegang tot minstens twee gratis games per maand. Dit zijn games vanuit vele verschillende genres en tijdperken. Het gaat hier dan bijvoorbeeld om games als Disc Jam, Little Big Planet 3 en Drawn To Death.

Je krijgt ook nog vervroegd toegang tot de nieuwste games. Er worden vaak bèta-versies van verschillende grote games beschikbaar gemaakt voor Playstation plus gebruikers. Je kunt dan de nieuwste games altijd als eerste uitproberen. Er worden ook vaak exclusieve kortingen verstrekt via Playstation plus voor allerlei verschillende games. Zo ben je dus vaak goedkoper uit ook al moet je betalen voor een Playstation plus abonnement. Een ander groot voordeel is dat alle spellen opgeslagen kunnen worden via de cloud. Hierdoor kan je nooit meer je opgeslagen spellen kwijt raken.

Share and play

Een leuk en interessant voordeel van een Playstation plus abonnement is de share and play functie. Dit betekent dat u nu online kan gamen met vrienden die de game helemaal niet bezitten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de nieuwe FIFA al lang bij je thuis ligt maar bij je vrienden nog niet. Maak je geen zorgen want met de share and play kunnen jouw vrienden via jouw game toch online met je spelen.

Hoe kom je aan een abonnement?

Er zijn twee verschillende abonnementen te koop voor playstation plus. Dit zijn de abonnementen van 3 maanden of van 12 maanden. Deze PSN plus cards zijn respectievelijk rond de 20 en 50 euro. Deze kunt u verkrijgen via onze site. Je kan dus een heel jaar Playstation plus gebruiken voor minder dan 50 euro. Voor het kopen van een PSN plus card kunt u betalen via een van onze vele betalingsmethodes. Let trouwens wel op de PSN plus codes zijn alleen bruikbaar in een bepaald land. Dit staat aangegeven op de site met behulp van de vlaggetjes. Let hier dus op bij het aankopen van een van deze game cards.

PSN card

Naast de PSN plus cards verkopen wij ook PSN cards op onze site. Dit zijn hele andere game cards dan de PSN plus cards. Met een PSN card kunt u het saldo op uw account verhogen en via dit saldo kunt u een van de vele games kopen die beschikbaar zijn op Playstation Store. Door het gebruiken van deze gift card kan je dan aankopen doen zonder gebruik te hoeven maken van een credit card. De PSN cards zijn in verschillende bedragen te verkrijgen. Er zijn dus PSN codes van 10, 20 en 50 euro beschikbaar op deze site. Let wel op bij het aankopen van deze gift cards dat deze alleen bruikbaar zijn in een bepaald land. Dit staat op de site duidelijk aangegeven door middel van de vlaggen.

footer service image
Stel ons je vraag, wij staan voor je klaar!