Netflix Cadeaubon

Andere valuta kiezen  
 
Veilig betalen met:
ideal paypal amazonpay phone sms daopay coinpayments skrill
 

Netflix prepaid kaart kopen

Met een Netflix gift card zet je prepaid tegoed in handomdraai om in onbeperkt kijkplezier. Waardeer je Netflix account snel en veilig op, zonder aan het abonnement vast te zitten. Kijk direct en onbeperkt je favoriete films en series wanneer jij dat wilt. Mis nooit meer het nieuwe seizoen van je favoriete serie. Ervaar zelf hoe makkelijk het is Netflix op je smart tv, pc, tablet, mobiel of game console te kijken. Koop je digitale Netflix cadeaubon in een handomdraai online, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Met een Netflix kaart trakteer je jezelf of iemand anders op een prepaid Netflix abonnement. Zo'n abonnement heb je al vanaf €7,99 per maand en je kunt het ook meenemen naar het buitenland als je een keer op reis gaat. In dat geval geniet je van het Netflix aanbod van het land waar je naar op reis gaat. Voor de hele familie zit er kwalitatief hoogwaardige content bij. Bijzonder handig is ook dat je een Netflix account ook kunt overschakelen naar een kijkmodus voor kinderen. In de kids modus is er enkel nog voor kinderen geschikt aanbod te zien. Erg handig dus voor families.

Wie wil nou niet toegang tot ontelbaar veel series, documentaires, thrillers, horror films, kinder series, Nederlandse films, Arthouse movies, kookprogramma's en populaire tv-shows? Een Netflix abonnement is ook leuk om cadeau te geven. Op iGiftcards kun je de Netflix kaart online kopen en daarbij een passend cadeau papier als achtergrond kiezen. Je hebt keuze uit verschillende soorten cadeaupapier. Maak het persoonlijk door je eigen boodschap achter te laten. Print je Netflix cadeau uit of verstuur de cadeaubon per e-mail. Zo heb je voor elke gelegenheid binnen enkele minuten het juiste cadeau in huis!

Hack je Netflix abonnement met deze tips

Netflix staat bekend als de streamingdienst met het meest ruime aanbod aan films en series. Op de website van Netflix vind je maandelijks een nieuw kijkaanbod. Het gehele Netflix aanbod groeit ook met de dag. Dat komt mede omdat de streamingdienst zeer succesvol zijn eigen series produceert. Deze zogenaamde Netflix Originals hebben al veel kijkcijferhits opgeleverd, waaronder de populaire series ‘House of Cards' of 'Orange is the New Black' of ‘Jessica Jones'. Misschien wil je een keer iets anders kijken dan deze selectie en meer content ontdekken? Dan hebben we een tip voor je. Netflix deelt het hele kijkaanbod in categorieën in. Niet alle categorieën zijn via het menu toegankelijk. Je kunt er echter wel bij komen, als je de categorie code in de URL gebruikt. Google eens op “Netflix codes genres” of pak deze lijst van genre codes op Netflix uit 2018 om de hele inhoud van de contentbibliotheek te ontdekken. Hoe lang kun jij de verleiding van bingewatching nog weerstaan? Met een Netflix cadeaubon zet je jouw Netflix tegoed van €15, €25 of €50 op je account. Met dat tegoed activeer je het Netflix abonnement, zonder eraan vast te zitten. Je hebt dus geen creditcard of bankrekening meer nodig om je Netflix account op te waarderen.

Kies eenvoudig het bedrag van de Netflix giftcard en reken vervolgens af met een van onze veilige betaalmethodes. Je ontvangt jouw Netflix code dan direct per e-mail en krijgt hem ook meteen op je beeldscherm te zien. Het inwisselen van je Netflix cadeaukaart is zo gedaan. Je vindt op het scherm naast je code een link om je product automatisch in te wisselen. De code en de redeem instructies ontvang je ook per e-mail. Heb je onverwacht problemen met het inwisselen van je Netflix code? Neem dan per chat of e-mail contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag verder.

Netflix cadeaubon code inwisselen

Wissel de Netflix code eenvoudig in met de volgende stappen: Ga naar je Netflix Account en log in met jouw gegevens.

Voer op de Netflix redeem pagina je Netflix code in. Na bevestiging van je invoer is je account opgewaardeerd met het Netflix tegoed. Geniet van je Netflix abonnement!