Netflix Gift Card kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Andere valuta kiezen
EUR
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

ideal
paypal
phone
daopay
onebip
mistercash
bitcoin
payvision.creditcard

Netflix tegoed online kopen

Wil je een Netflix abonnement afsluiten? Met een gift card kun je voor Netflix betalen zoals jij dat wilt. Kies eenvoudig de betaalmethode die jij het prettigst vindt. Zo kun je jouw account opwaarderen wanneer en hoe het jou het beste uitkomt. Je zit nergens aan vast! Kijk direct onbeperkt je favoriete films en series en mis nooit meer een nieuw seizoen. Ervaar zelf hoe makkelijk het is om met de app op je smart tv, pc, tablet, mobiel of game console te kijken. Bij ons kun je 24/7 een Netflix gift card kopen. Je ontvangt de code direct per e-mail. De cadeaukaarten zijn op alle Europese accounts inwisselbaar en dus zowel voor Nederland als ook voor België geldig.

Kies uit 20+ betaalmogelijkheden

Op iGiftcards.nl kun je jouw €15, €25 of €50 Netflix kaart online kopen met maar liefst 20 verschillende betaalmiddelen. Kies eenvoudig het bedrag van de Netflix giftcard en reken vervolgens af met jouw favoriete betaalmethode. Zodra je transactie gelukt is, ontvang je een e-mail met de code die je direct kan inwisselen op je account.

Heb je onverwacht problemen met het inwisselen van je giftcard code? Neem dan direct contact op per chat of e-mail. Onze klantenservice helpt je graag verder.

Let op: Loopt jouw abonnement via iTunes of Google Play? Dan kun je op dit moment nog geen gebruik maken van deze Netflix cadeaukaart om je abonnement te verlengen. Meer info vind je op de website van de streamingdienst zelf. Uiteraard kun je in dat geval wel jouw Google Play of iTunes tegoed opwaarderen met en cadeaubon.

Dé streamingdienst voor al je lievelingsfilms en series

Met een Netflix tegoedbon trakteer je jezelf of iemand anders op een prepaid abonnement, dat na een bepaalde periode van zelf eindigt. Vanaf €7,99 kun je jouw favoriete streaming dienst een maand lang genieten. Bijzonder handig: Ook in het buitenland kun je met jouw account inloggen en daar van het specifieke aanbod aan films en series voor dat land genieten. Zo geniet je ook op vakantie met de hele familie van onbeperkt kijkplezier. Er zit voor de hele familie kwalitatief hoogwaardige content bij. In een speciale kijkmodus kun je zelfs het aanbod laten beperkten tot tv series en films die voor kinderen geschikt zijn. Erg handig voor families!

Ontgrendel het hele aanbod

Op Netflix vind je elke maand een nieuw kijkaanbod. Ook produceert de streamingdienst zeer succesvol een aantal eigen series. Deze zogenaamde Netflix Originals hebben al veel kijkcijferhits opgeleverd, waaronder het populaire ‘La Casa de Papel’, ‘Orange is the New Black’ of ‘Stranger Things’. Misschien wil je een keer iets anders kijken dan de films en series die voor jou op basis van je kijkgeschiedenis geselecteerd is? Dan kan deze tip voor jou handig uitpakken. Want, wist jij dat er veel meer categorieën zijn, dan je via het menu kunt kiezen? Kijk eens naar deze lijst van ‘geheime genres’ en je vindt zeker iets dat je graag wilt kijken.

Geef Netflix cadeau

Toegang tot ontelbaar veel series, documentaires, films, kinderprogramma’s, kookshows en populaire tv-shows? Dit abonnement is gewoon leuk om cadeau te doen. Op iGiftcards.nl kun je een Netflix kaart kopen en dan van een passend cadeaupapier voorzien. Laat nog een persoonlijke boodschap achter en je bent klaar om je cadeaukaart uit te printen. Zo heb je voor elke gelegenheid meteen het juiste cadeau in huis!

iGiftcards in Nederland

Al sinds 2012 bieden wij in Nederland gift cards en prepaid tegoed online aan. Gaandeweg groeide ons aanbod uit naar dé plek om al je tegoeden online te kopen. Zo kun je bij ons je gaming, shopping, entertainment en beltegoed gemakkelijk 24/7 opwaarderen. Razendsnelle digitale levering, goede klantenservice en een zo groot mogelijk betaalgemak zijn bij ons vanzelfsprekend. Ons aanbod aan digitale producten voor Nederland stemmen we voortdurend af op de wensen en behoeften van onze Nederlandse gebruikers. Zodat je zeker vindt, wat je zoekt!

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

ideal
paypal
phone
daopay
onebip
mistercash
bitcoin
payvision.creditcard
Productbeoordelingen