Microsoft cadeaukaart kopen

Veilig betalen met:
ideal paypal amazonpay phone sms daopay coinpayments skrill
 

Microsoft Store Gift Card kopen

Met de Microsoft Store Card voeg je makkelijk geld toe aan je Microsoft account. Met dit Microsoft Store tegoed koopt je software, apps, digitaal entertainment, maar ook laptops, tablets en alle andere hardware. Wil je jouw Microsoft tegoed met korting kopen? Dat kan! We hebben regelmatig mooie aanbiedingen voor Microsoft prepaid tegoed gift cards. Bespaar op je aankopen en vind de beste prijs voor al je cadeaubonnen.

Kies de waarde van je Microsoft cadeaubon en reken af met een van onze veilige betaalmethodes. De code verschijnt direct op je beeldscherm, met daarnaast een link om je code automatisch in te wisselen. Zo kun je meteen door naar de Microsoft redeem pagina. Je krijgt de code van je Microsoft cadeaukaart en de redeem instructies natuurlijk ook meteen per mail toegestuurd. Heb je de redeem instructies opgevolgd, maar lukt het onverwacht toch niet je code in te wisselen? Niet getreurd, onze klantenservice staat voor je klaar. Neem direct contact op per mail of chat en ze helpen je graag verder.

Wat is een Microsoft Gift Card?

Een Microsoft cadeaukaart of Windows Store gift card is net als een Apple of iTunes card een prepaid cadeaukaart. Met de Microsoft Store kaart waardeer je gemakkelijk en snel jouw Microsoft account op met prepaid tegoed. Zo koop je in handomdraai en zonder creditcard de nieuwste devices, games, software, apps, muziek en films. Koop je Microsoft Gift Card code veilig online.

Wissel het tegoed direct in tijdens je aankoop in de Microsoft store. Of bewaar je tegoed voor later op je Microsoft account. Lees meer over de algemene voorwaarden voor Microsoft cadeaukaarten.

Geef een Microsoft cadeaukaart

Geslaagd voor het eindexamen? Rijbewijs gehaald? Vaderdag? Moederdag? Jubileum op het werk of iemand bedanken voor vrijwilligerswerk? Een Microsoft Store cadeaubon is altijd een goede keuze. Eén Microsoft Gift Card kopen, zowel een Windows Store cadeaubon als ook een XBOX Gift Card in één krijgen!

In de Microsoft Store vind je Windows software, apps, XBOX spelletjes, films, muziek en ook computers, laptops en tablets. De Microsoft Store cadeaubon geeft namelijk toegang tot alle producten in de online winkel, dus zowel apparaten als ook software producten. Dé oplossing als je een veelzijdig en nuttig cadeau wilt geven. Binnen 1 minuut haal je de Microsoft cadeaubon digitaal in huis! Je kunt ook een bij de gelegenheid passend cadeaupapier kiezen, de bon uitprinten of digitaal met een persoonlijke boodschap versturen. Zo geregeld!

Hoe wissel je een Microsoft Gift Card code in?

Wissel de Microsoft code eenvoudig in met deze stappen:

  • Ga naar de Microsoft.com redeem website en log in met je Microsoft account.
  • Klik bij 'Facturering' op 'Betalingsopties'.
  • Selecteer de optie 'Microsoft account' en klik op de link 'Code inwisselen'.
  • Voer de code in die je van ons ontvangen hebt en bevestig je invoer.

Het tegoed van je Microsoft cadeaubon is nu toegevoegd aan je Microsoft account.