Karma Koin kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Andere valuta kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

ideal
phone
paypal
onebip
daopay
payvision.creditcard
mistercash
bitcoin

Karma Koin prepaid tegoed voor online spelletjes

Met een Karma Koin prepaid kaart koop je een digitale code waarmee je in-game aankopen kunt doen in online spelletjes. Je hebt de Karma Koin code binnen één minuut in je mailbox, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Karma Koin laat je op een veilige manier microtransacties doen in online games. Je hebt helemaal geen creditcard meer nodig en overschrijdt zo ook nooit je budget.

Net als met een Paysafecard of een prepaid Visa Card gebruik je de Karma Koin code voor betalingen in online shops, op gamesites en in spelletjes die Karma Koin als betaalmiddel accepteren. Bovendien doneert Karma Koin 1% van je aankoop aan een goed doel. Een goed karma opbouwen was nog nooit zo makkelijk!

Koop je Karma Koin code gemakkelijk en snel online. Je hoeft bij ons geen gebruikersaccount aan te maken en kiest zelf de voor jou veiligste betaalmethode. We vragen je alleen om een e-mailadres waar je de Karma Koin-code op wilt ontvangen.

De code wordt na je transactie direct op het scherm getoond én naar je mailadres verzonden. Haal direct en zonder account aan te maken jouw Karma Koin prepaid cash card in huis voor al je game gerelateerde online transacties. Onze service is snel en betrouwbaar, met altijd 100% garantie op een werkende code.

Lukt het inwisselen van je code onverwacht toch niet? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag per chat en e-mail verder.

Nog meer goed karma? Geef Karma Koin cadeau!

Heb jij vrienden, familie of collega's die graag gamen? Geef ze dan eens een Karma Koin cadeau. De Karma Koin code is te gebruiken als online tegoed in verschillende farm spelletjes, verzorg spelletjes, boerderij spelletjes of als online cash om game credit te kopen. Maar ook betalen voor games als een service is denkbaar.

Het inwisselen van de code tegen tegoed werkt net als met een prepaid credit card of Paysafecard. Je de Karma Koin code bij ons ook op cadeaupapier zetten. Dat doe je tijdens of na je aankoop door op de knop 'Kies Cadeaupapier' te klikken.

Maak het cadeau nog persoonlijker door een boodschap met je Karma Koin voucher mee te sturen. Zo heb je binnen enkele minuten het ideale cadeau in huis. Geef vandaag nog dit veelzijdige prepaid tegoed als cadeau en zie je goede karma groeien!

Wat is Karma Koin en hoe lang is het geldig?

Karma Koin is de vervanger van de Nexon Gamecard en wordt soms ook foutief gespeld als ‘karmacoin of ‘karma coin code'. Karma Koin werkt net als een prepaid creditcard met prepaid tegoed. Je gebruikt de Karma Koin code in plaats van een ander betaalmiddel om direct af te rekenen of je game saldo op te laden. In die zin is een Karma Koin card ook vergelijkbaar met een Google Play of iTunes kaart.

Met Karma Koin prepaid tegoed koop je virtuele credits voor in-game content in online spellen zoals Farmerama, World of Tanks (WoT), World of Warships, Path of Exile, ELSword, Wolfteam en nog veel meer. En het beste: Karma Koin doneert 1% van je aankoopbedrag aan een goed doel. Zo kunt investeer je niet alleen in je eigen game plezier, maar steunt daarmee ook nog eens een goed doel. Meer informatie over welke doelen dat zijn, vind je op: Karma Koin.com.

De Karma Koin code blijft onbeperkt geldig en ook het tegoed heeft geen vervaldatum. Meer informatie over de algemene voorwaarden en de mogelijkheid om het resterend tegoed van je Karma Koin code te checken, vind je op de website van Karma Koin. Gebruik Karma Koin als virtuele valuta voor al je online game activiteiten en houd zo makkelijk je uitgaven aan microtransacties bij.

iGiftcards in Nederland

Al sinds 2012 bieden wij in Nederland gift cards en prepaid tegoed online aan. Gaandeweg groeide ons aanbod uit naar dé plek om al je tegoeden online te kopen. Zo kun je bij ons je gaming, shopping, entertainment en beltegoed gemakkelijk 24/7 opwaarderen. Razendsnelle digitale levering, goede klantenservice en een zo groot mogelijk betaalgemak zijn bij ons vanzelfsprekend. Ons aanbod aan digitale producten voor Nederland stemmen we voortdurend af op de wensen en behoeften van onze Nederlandse gebruikers. Zodat je zeker vindt, wat je zoekt!

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

ideal
phone
paypal
onebip
daopay
payvision.creditcard
mistercash
bitcoin
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
5.0 / 5 1 reviews
Er zijn geen reviews beschikbaar in je taal
Bekijk alle reviews

Spaar voor gratis kaarten