Veilig betalen met:
ideal paypal phone sms daopay coinpayments skrill creditcard
 

iTunes Kaart kopen

Met een iTunes Kaart koop je veilig en, indien gewenst, zonder creditcard onbeperkt geldig tegoed voor je iTunes en App Store. De iTunes gift card code verschijnt direct na de betaling op het scherm en wordt ook rechtstreeks naar je e-mail gestuurd. Zo kun je snel en eenvoudig je iTunes tegoed kopen - 24 uur per dag, 7 dagen per week, tegen de laagste prijs, veilig en direct inwisselbaar.

Veilig betalen en iTunes direct opwaarderen

Jij kiest de voor jou gemakkelijkste en meest veilige betaalmethode voor de aankoop van je iTunes Kaart. Wij vragen alleen om je e-mailadres en zullen deze gegevens zeker niet doorspelen aan derden. Je zit dus niet aan een account vast en kunt toch punten sparen voor gratis giftcards.

Na de betaling ontvang je direct een e-mail met daarin je code en de factuur. De code van je iTunes Kaart verschijnt ook meteen op je scherm met een link om het tegoed direct in te wisselen.

Service garantie

Mocht je tegen de verwachting in toch problemen hebben met het inwisselen van het tegoed op je iTunes Kaart, kun je terecht bij onze klantenservice. We zullen je zo snel mogelijk per mail of chat verder helpen. Je koopt bij ons altijd met de garantie op een 100% werkende code!

Wat is een iTunes Kaart?

Een iTunes Kaart is een prepaid gift card waarmee je App Store tegoed kunt kopen. Met een iTunes Kaart van 10 euro worden er 10 euro aan je iTunes tegoed toegevoegd. Deze kun je inwisselen voor de veilige aankoop van apps, films of muziek. Doordat je met een vast budget werkt, kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Een iTunes gift card is ook zeer geschikt om als cadeau te geven. Een iTunes Kaart is de eenvoudigste, veiligste en goedkoopste manier om binnen enkele minuten je iTunes tegoed op te waarderen.