GT Mobile Beltegoed opwaarderen

Waardeer eenvoudig en snel je GT beltegoed op met een digitale opwaardeercode. Direct na je betaling verschijnt de GT Mobile prepaid-code direct op je scherm. Je ontvangt de code en je factuur uiteraard ook per e-mail.

Met prepaid beltegoed bepaal je zelf vooraf hoeveel je uitgeeft aan bellen, sms’en en mobiel internet op je smartphone. Je zit niet vast aan een abonnement en komt nooit achteraf voor onaangename verrassingen te staan. Online opwaarderen is ook nog eens erg makkelijk en snel.

Direct na betaling ontvang je de GT beltegoed code per e-mail. De opwaardeercode is dan meteen in te wisselen.

Lukt het onverhoopt toch niet je beltegoed met onze code op te waarderen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag per chat en e-mail verder.

GT Mobile data bundle

Met het prepaid tegoed voor GTMobile kun je ook gebruik maken van prepaid internet en indien je dat wilt, data bundels. Je kunt er ook voor kiezen om je simkaart te registeren om zo je tegoed en bundels makkelijk online te beheren.

GT Mobile beltegoed opvragen

Je kunt eenvoudig de resterende tegoed opvragen door te bellen naar 1344. Je ontvangt direct een sms met de actuele stand van je GT Mobile saldo.

Je GT Mobile beltegoed is onbeperkt geldig. Zorg er wel voor, dat je eens in de 3 maanden je tegoed opwaardeert. Dan voorkom je dat je beltegoed bevroren wordt. Gebeld worden kan dan nog, maar je kunt niet meer zelf bellen of internetten.

Lukt het je om je beltegoed binnen een maand weer op te waarderen, is er niets aan de hand. Mis je deze deadline, komt je resterend, bevroren beltegoed echter te vervallen. Vergeet dus niet je beltegoed op te waarderen en haal snel je opwaardeercode online!

Direct geleverd
Verstuurd per e-mail
Laagste prijs
Betaalmethode 20+ betaalmethoden
ideal
phone
paypal
sms
daopay
przelewy24_2
bitcoin
paysafecard2
skrill
coinpayments
default-image