Fortnite V-Bucks kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

ideal
phone
paypal
onebip
daopay
payvision.creditcard
mistercash
bitcoin

Koop V-Bucks online met een Fortnite gift card

Makkelijk V-Bucks kopen? Met deze gift card koop je V-Bucks voor haast elk platform waarop je Fortnite speelt. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die Fortnite bucks wil (laten) kopen, zonder een creditcard aan het spel te koppelen. Je ontvangt de code van deze V-Bucks kaart direct per e-mail en hij is eenvoudig te verzilveren op een Epic Games account. Zo heb je binnen enkele seconden een goed gevuld saldo waarmee je nieuwe outfits, wapens en zelfs Battle Passes kunt kopen. Wel de lusten, niet de lasten - want met prepaid credit op je account hoef jij je geen zorgen te maken over onverwachte of terugkerende kosten!

Ontvang je V-Bucks card binnen enkele seconden in je mailbox

Waarom zou je naar de winkel gaan als jij je V-Bucks saldo gemakkelijk vanuit thuis binnen een paar klikken op kunt waarderen? Ook handig: iGiftcards biedt je de keuze uit 73 betaalmethoden. Kies het aantal V-Bucks dat je wilt kopen en reken af met je favoriete betaalmethode. Je ziet de code direct op het beeldscherm verschijnen. Om het helemaal makkelijk te maken ontvang je hem ook meteen per e-mail. Na het verzilveren geniet je direct van je nieuwe tegoed. Super makkelijk dus!   

Wat zijn de voordelen van deze Fortnite cadeaukaart?

Wanneer je volledig opgaat in een game, is het nogal lastig om bij te houden wat je uitgeeft aan in-game aankopen. Laat staan dat je beseft dat er echt geld bij te pas komt. Menige ouder zal dit herkenbaar vinden. Maar niet getreurd, want met deze Fortnite cadeaukaart zorg je ervoor dat het budget niet meer overschreden kan worden. Er is nog een groot voordeel: Deze gift code laat zich voor elk game platform en elke speelcomputer verzilveren - op één na. Je kunt de V-Bucks toevoegen op je PC,  Switch, Xbox, iOS of Android telefoon. Alleen op de PlayStation is deze giftcard buiten de VS nog niet geldig. Verder heb je alle vrijheid om je V-Bucks overal te verzilveren. Op deze algemene verzilver pagina zorg je in een handomdraai voor meer V-Bucks op jouw Fortnite account. Voordelen genoeg dus!

Hoe verzilver je de V-bucks code?

Als je Fortnite speelt, heb je automatisch een Epic Games account. Het enige dat je daarna hoeft te doen is je account met het platform of apparaat verbinden, waarop je de V-Bucks wilt gebruiken. Daarop verzilver je dan de code om binnen enkele minuten were voldoende Fortnite tegoed te hebben. Let op: op dit moment is  het niet mogelijk deze V-Bucks op een PlayStation buiten de VS te verzilveren. De content die je met de V-Bucks op een bepaald platform koopt, is daarna wel op elk platform en apparaat beschikbaar.

Voor welk platform / apparaat zijn deze V-Bucks geldig?

Met uitzondering van een PlayStation kun je deze V-Bucks op elk platform en apparaat verzilveren: PC, Nintendo Switch, Xbox en smart phones. Doordat je de code van deze giftcard inwisselt op je Epic-account kun je de V-Bucks behalve op de PlayStation overal gebruiken. Op dit moment kunnen alleen gebruikers in de Verenigde Staten deze V-Bucks Gift Card inwisselen op hun PlayStation. Voor alle andere platforms kan de kaart wereldwijd worden ingewisseld.

Hoe lang is deze code geldig?

Goed nieuws: Deze Fortnite cadeaubon verloopt niet.

Wat is Fortnite?

Met 350 miljoen spelers wereldwijd heeft Fortnite sinds de game 2017 door Epic Games uitgebracht werd al heel wat records verbroken. Je wordt met 99 medespelers op een eiland gedropped en jouw taak is om tot het einde te overleven door je tegenstanders te verslaan. Daarnaast is er een versie genaamd Save the World en een creatieve modus waarin jij zelf de regels kunt maken. Wat ook heel erg gaaf is, is dat je met spelers online af kunt spreken. Het is dan niet alleen een game maar ook een sociaal platform. Kijk filmpjes met je vrienden of ga naar concerten van artiesten die het platform gebruiken voor optredens. Geen wonder dat de bekendheid van Fortnite alsmaar groter wordt. Op het gebied van entertainment zijn de mogelijkheid in deze game haast oneindig!  

Wat zijn V-Bucks?

V-Bucks zijn de in-game valuta van Fortnite. De game zelf is gratis maar door wat extra tegoed aan te schaffen verbeterd je spelervaring! Gebruik je tegoed  in de Fornite Item Shop voor nieuwe outfits, skins, emotes en nog veel meer. Koop er Battle Passes mee en krijg nieuwe uitdagingen, of andere interessante aanpassingsmogelijkheden in de game. Kortom, je geeft een nieuwe boost aan je speelplezier!

Hoe geef je V-Bucks cadeau?

Wil je een Fortnite fan blij te maken? Voeg een gratis template toe aan je gift code en download je gepersonaliseerde cadeaukaart om cadeau te geven. Mag het nog iets meer zijn? Fans van Fortnite spelen ook dikwijls PUBG en Minecraft, dus met wat extra PUBG Mobile UC of extra Minecoins doe je hen zeker een plezier!

iGiftcards in Nederland

Al sinds 2012 bieden wij in Nederland gift cards en prepaid tegoed online aan. Gaandeweg groeide ons aanbod uit naar dé plek om al je tegoeden online te kopen. Zo kun je bij ons je gaming, shopping, entertainment en beltegoed gemakkelijk 24/7 opwaarderen. Razendsnelle digitale levering, goede klantenservice en een zo groot mogelijk betaalgemak zijn bij ons vanzelfsprekend. Ons aanbod aan digitale producten voor Nederland stemmen we voortdurend af op de wensen en behoeften van onze Nederlandse gebruikers. Zodat je zeker vindt, wat je zoekt!

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

ideal
phone
paypal
onebip
daopay
payvision.creditcard
mistercash
bitcoin

Spaar voor gratis kaarten