BITSA prepaid creditcard opwaarderen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

ideal
phone
paypal
onebip
daopay
bitcoin
payvision.creditcard
fortumo

Koop een voucher om je BITSA prepaid creditcard op te waarderen

Wil je snel, makkelijk en veilig je BITSA prepaid creditcard opwaarderen? Dat kan eenvoudig met een digitale BITSA voucher! Je ontvangt de code direct per email. Wissel hem vervolgens in de app in, om je BITSA prepaid creditcard van meer tegoed te voorzien.

Ontvang de BITSA Voucher code direct per email

Kies daarvoor de waarde van je BITSA voucher en selecteer een van onze meer dan 20 veilige betaalmiddelen om je prepaid tegoed af te rekenen. Zodra dat gelukt is, ontvang je de opwaardeercode direct per e-mail. Verzilver de code meteen en je kunt je BITSA Visa card meteen overal daar gebruiken, waar VISA card geaccepteerd wordt.

Heb je ondersteuning nodig bij het inwisselen van je code? Onze klantenservice helpt je graag via chat, Messenger of e-mail verder.

Hoe lang is de BITSA voucher geldig?

BITSA vouchers vervallen 3 maanden na de aankoopdatum. Zorg ervoor dat je jouw voucher binnen deze periode inwisselt.

Om een BITSA Voucher te kunnen gebruiken, moet je uiteraard eerst over een BITSA card beschikken. Het snelste ontvang je de virtuele creditcard. Dat is een super makkelijke opwaardeer creditcard, die je gratis op de BITSA website of via de BITSA app kunt aanvragen. Het zal slechts enkele minuten duren voordat je jouw virtuele prepaid creditcard kunt gebruiken.

Wat is BITSA?

De BITSA card is een prepaid Visa card, die je in een handomdraai en zonder bankrekening als virtuele of plastic kaart gratis kunt aanvragen. Deze opwaardeer creditcard kun je ook nog in een mum van tijd gebruiken! Alles wat je daarvoor hoeft te doen, is ervoor zorgen dat je genoeg prepaid tegoed hebt.

Wat zijn de voordelen van een virtuele BITSA Visa card?

BITSA biedt zowel virtuele als fysieke prepaid creditcards aan. Beiden zijn eenvoudig gratis aan te vragen en bieden alle voordelen van een prepaid Visa kaart. Je kunt je BITSA card onbeperkt opwaarderen met BITSA Vouchers of zelfs met cryptovaluta zoals Bitcoin. Geheel zonder bankrekening houd je met de BITSA app je uitgaven en prepaid tegoed eenvoudig bij. Een BITSA prepaid creditcard is te vergelijken met een Virtuele Mastercard en de BITSA vouchers met de opwaardeerbonnen van een PCS prepaid creditcard.

Voor wie is de BITSA Visa card geschikt?

Daarnaast zullen vooral reisliefhebbers het leuk vinden dat ook fysieke BITSA cards bestaan die ook via de BITSA-app makkelijk te beheren zijn. BITSA biedt optimaal beheer van de prepaid creditcards. BITSA prepaid creditcards kun je wereldwijd gebruiken om online en overal daar te betalen, waar Visa geaccepteerd wordt. Fysieke kaarten bieden ook de mogelijkheid tot geldopname. Blokkeren en deblokkeren om veiligheidsredenen is binnen enkele seconden geregeld. Met BITSA geniet je zelfs van de vrijheid om contactloos te betalen en veilige SEPA-overschrijvingen te doen.

Probeer BITSA card eens uit en je zult versteld staan van de vele voordelen van deze prepaid creditcard!

iGiftcards in Nederland

Al sinds 2012 bieden wij in Nederland gift cards en prepaid tegoed online aan. Gaandeweg groeide ons aanbod uit naar dé plek om al je tegoeden online te kopen. Zo kun je bij ons je gaming, shopping, entertainment en beltegoed gemakkelijk 24/7 opwaarderen. Razendsnelle digitale levering, goede klantenservice en een zo groot mogelijk betaalgemak zijn bij ons vanzelfsprekend. Ons aanbod aan digitale producten voor Nederland stemmen we voortdurend af op de wensen en behoeften van onze Nederlandse gebruikers. Zodat je zeker vindt, wat je zoekt!

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

ideal
phone
paypal
onebip
daopay
bitcoin
payvision.creditcard
fortumo
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
5.0 / 5 1 reviews
Er zijn geen reviews beschikbaar in je taal
Bekijk alle reviews