Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

ideal
phone
sms
paypal
daopay
paysafecard2
przelewy24_2
bitcoin
skrill
mistercash

Bespaar 20 euro per jaar met de Apple Music Kaart

Wist je dat je 20 euro per jaar kunt besparen met een Apple Music Card? Normaal kost de muziek streamingdienst van Apple 10 euro per maand. Maar met de speciale Apple Music gift card betaal je maar 100 euro voor 12 maanden muziek streamen. Dat is dus makkelijk besparen!

Dit is uiteraard ook een fijn cadeau om te krijgen of weg te geven! Kies daarvoor eenvoudig een van onze passende cadeaupapieren, print de cadeaubon uit of verstuur hem digital naar de ontvanger. Zo heb je binnen enkele minuten het een mooi cadeau geregeld.

Apple Music-cadeaubonnen

Apple Music-cadeaubonnen gebruik je om een Apple Music-abonnement te betalen. Dat kan zowel een lopend, als ook een nieuwe abonnementen zijn. Apple Music is de muziek streaming service van Apple. Je neemt de dienst af via iTunes in de vorm van een abonnement. Daarmee luister je onbeperkt naar ruim miljoenen nummers die je normaal via de iTunes Store zou moeten kopen. Dat hoeft dus nu niet meer! Bovendien kun je jouw hele muziekbibliotheek naar de iCloud uploaden en vanaf dat moment op al je apparaten beluisteren.

Verder heb je toegang tot podcasts en de populaire Beats1-radio station, krijg je persoonlijke muziek aanbevelingen en toegang tot samengestelde afspeellijsten. De muziek app is ook beschikbaar voor Android, de Apple TV en zelfs voor Windows.

Twijfel je nog of Apple Music iets voor je is? Koop dan een Apple Music gift card voor 30 euro en probeer de dienst eerst nog eens 3 maanden uit met behulp van deze prepaid card. Weet je al dat Apple Music helemaal jouw ding is?

Ga dan flink besparen op je Apple Music abonnement en koop je Apple Music Card vandaag nog online. Haal je jaarabonnement met de Apple Music cadeaukaart voor 12 maanden en luister twee maanden gratis!

Apple Music betalen met iTunes Card?

Natuurlijk kun je jouw Apple Music abonnement ook betalen met een App Store en iTunes kaart. Beiden zijn goed voor Apple iTunes tegoed waarmee je jouw Apple ID kunt opwaarderen. En dat Apple tegoed kun je prima inzetten voor Apple Music. Je krijgt dan dezelfde korting op het jaarabonnement als met de Apple Music kaart. Andersom is dat niet mogelijk: een Apple Music Gift Card kun je alleen inwisselen voor een Apple Music abonnement, maar niet voor iTunes tegoed. Een abonnement voor Apple Music kopen is dus zeer eenvoudig met deze prepaid kaart, voor jezelf en als cadeau.

Bijzonder fijn: Apple Music op Apple TV

Ben jij ook zo’n grote Apple fan of gewoon overtuigd dat een Apple TV de betere smart tv apparaat is? Dan is Apple Music helemaal iets voor jou!

De nieuwste Apple TV heeft namelijk de app voor Apple Music al voorgeïnstalleerd. Daarmee luister je al je eigen muziek via de iCloud Music Library. Ook krijg je met een abonnement toegang tot miljoenen tracks, radiostations, afspeellijsten en podcasts. Maar vooral: toegang tot de exclusieve releases en speciaal voor Apple Music vervaardigde content van je favoriete artiesten.

Dat maakt van Apple Music dé muziek streamingdienst die makkelijk de concurrentie met Spotify en Deezer aan kan. Haal dus vandaag nog je Apple Music cadeaukaart in huis en overtuig jezelf van de hoge kwaliteit van deze exclusieve streamingdienst!

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

ideal
phone
sms
paypal
daopay
paysafecard2
przelewy24_2
bitcoin
skrill
mistercash