Animal Crossing New Horizons kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

ideal
paypal
phone
onebip
daopay
applepay
fortumo
mistercash

Koop New Horizons online en vertrek meteen naar je eiland

Miljoenen mensen op de hele wereld zijn in de ban van Animal Crossing. New Horizons is de 5e editie van dit geliefde spel en misschien wel de beste tot nu toe! Net als zijn voorgangers ontwikkel je daarin een eigen game personage, terwijl je bezig bent je eigen stad van de grond af aan op te bouwen. Dit keer doe je dat op een onbewoond eiland. Kampeer, verzamel materiaal, bouw, knutsel en zorg dat zoveel mogelijk schattige bewoners jouw eiland als nieuwe thuis uitkiezen. Een toffe extra: Bezoek de eilanden van je vrienden door met hen lokaal of online af te spreken. Wie heeft het mooiste eiland ontworpen? Fans zullen dit spel net zo gaaf en ontspannend vinden als nieuwe spelers. Haal nu je digitale game key binnen enkele seconden in huis en laat je eiland avontuur beginnen! 

Ontvang je AC New Horizons code direct per e-mail

Het is heel gemakkelijk om Animal Crossing New Horizons voor de Switch bij iGiftcards te kopen. Je hebt de keuze uit meer dan 64 betalingsmiddelen en ontvangt de game key binnen enkele seconden per e-mail. Wissel deze code direct op je Nintendo account in, om het spel op je Switch te downloaden. Ga lekker zitten en geniet van de ontspanning, die deze game biedt. Werk er stapsgewijs aan, om van je onbewoonde eiland een bruisende stad te maken! 

Wees gerust, want in het geval dat je vragen hebt over het inwisselen van je code, staat onze klantenservice voor je klaar. Stuur ons een berichtje via de chat, Facebook Messenger of per e-mail.

Wat is Animal Crossing?

Animal Crossing is videogame van Nintendo, waarvan een hele serie is uitgebracht. Het eerste spel uit deze serie verscheen in 2001. Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de meest populaire game franchises ooit. Het spel is uniek, in de zin dat er geen definiërende tijdlijn of afgebakende doelstelling is. Daardoor is de gameplay volledig aan de gebruiker. In New Horizons vertrek je samen met enkele schattige dierenpersonages naar een onbewoond eiland. Eerst woon je nog in een tent, maar dat wordt al gauw een huis. Klingels, oftewel geld in het spel, verdien je met de verkoop van fruit, grondstoffen en zelfgemaakte spullen. Bezoekjes aan andere eilanden zijn winstgevend en trekken steeds meer bewoners naar je eiland toe, dat steeds meer tot stad uitgroeit. De game tijd is in real-time waardoor je daadwerkelijk hele dagen met de vriendelijke bewoners doorbrengt. Er zijn zowel lokale, als online opties om samen met je vrienden te spelen en elkaars eilanden te bezoeken.

Game Features: Wat is ‘nieuw’ in New Horizons?

  • Meest geavanceerde graphics van alle Animal Crossing spellen tot nu toe 

  • Het verzamelen van bouwmaterialen en Doe-het-zelf bouwplannen 

  • Verdien 'Nook-Miles' voor reizen naar verre eilanden of luxe spullen

  • Doe mee aan nieuwe evenementen, zoals Nature Day of Wedding Season.

  • Ontdek nieuwe personages, waaronder 8 gloednieuwe dierenvrienden.

  • Kies uit meer aanpassingsopties dan ooit tevoren.

  • Koop al je benodigdheden in de lokale winkel

  • Speel met maximaal 4 spelers lokaal of 8 spelers online

Tip: Haal je Nintendo Switch Online abonnement om online met je vrienden te spelen en elkaars eilanden te bezoeken.

iGiftcards in Nederland

Al sinds 2012 bieden wij in Nederland gift cards en prepaid tegoed online aan. Gaandeweg groeide ons aanbod uit naar dé plek om al je tegoeden online te kopen. Zo kun je bij ons je gaming, shopping, entertainment en beltegoed gemakkelijk 24/7 opwaarderen. Razendsnelle digitale levering, goede klantenservice en een zo groot mogelijk betaalgemak zijn bij ons vanzelfsprekend. Ons aanbod aan digitale producten voor Nederland stemmen we voortdurend af op de wensen en behoeften van onze Nederlandse gebruikers. Zodat je zeker vindt, wat je zoekt!

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

ideal
paypal
phone
onebip
daopay
applepay
fortumo
mistercash